- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
ami ako beshe v moita situaciq edva li 6te6e da ti e priqtno da prochetesh "izberi drugata"...dano nqkoi pyt ti se slu4i ta da vidim kak 6e se chuvstvashПървоначално написано от Crazy_teen4e`f
![]()
DECA! :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а аз си мислех 4е мойта история е оплетена![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ХИАХИаИХАИхАИхаихаихаиахи АХиАХАИХАХИАХИхиАПървоначално написано от skate_warrior
![]()
MaLeeee TAQ TEMA CEPI MRAKA!!!!!
Кърти мивки и теракот....само телефон да беше оставила......нямапе да е зле в нас има за къртенеПървоначално написано от O74aqnaa
![]()
Аз съм на страната на bob_marley .....незнам дали и тя е скейтърка....принципно ако има сшор м-у скейтър и не скейтър аз съм за не скейтъра щот не обичам мн ймн скейтъри....Първоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
мерси зикиПървоначално написано от ziky
не не съм скейтър,но не мисля че тва е от голямо значение.Дени не че нещо обаче си голяма натегачка.
Евалааа ти си мой човек....аз се събирам със скейтъри ма каот ги гледам само си мисля че скейта е едно бичме с лагери дето само се търка и се троши....мисля че има и по полезни неща от това ма секи е за спорта...по ми е кеф д а си права трикчета с компа или с колелото..Първоначално написано от bob_marley
а пък щом ти не си скейтърка значи те оважавам...мадама за пример...но има нещо коеот не ти харесвам
кйто не е на твоя страна е натегач или някъв друг...секи си има мнение нямаш право да го опровергаваш...може да го коментираш но не и да го порицаваш..
Просто лично мнение![]()
Самото определение за скейт , което даде - "едно бичме с лагери дето само се търка и се троши", показва колко повърхностен човек си... То за всеки спорт можеш да кажеш така.. Както и да е...Първоначално написано от ziky
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
А и ако си избираш приятелите по това дали са скейтъри или не и не уважаваш хората, занимаващи се с тоя спорт, е жалко.. но за теб...
Просто искаах мнението си за скейта...Първоначално написано от skate_warrior
същото е и за ЦС-пуцай без да мислиш.... просот мнение
![]()
Mersi mnogo za podkrepata.. oba4e qvno nqma da stane ni6to s skate_warrior ....taka 4e da si gleda rabotata i lek mu putПървоначално написано от sweet_DENI_f
Ти па верно не разбра ли че нищо няма да стане...момчето си има момич еи толкоз......обаче са като го казваш тва лек му път изобщо не го мислиш или поне дълбоко в себе си не гои мислиш точно така....знам гадно е се пак си го обичала ....ОБИЧАЛАПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
macka prava si-4udq se kak mojah taka da se nahysam sreshtu tebe.E taka dylgo mislih i kato ti vidqh posta i si vikam 4e ti si gotin chovek.A toq kak si igrae s nasПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
ъ....Първоначално написано от bob_marley
![]()
Ami i az mislq 4e si pe4ena .. a toi si ostava ot dvata stola na zemqtaПървоначално написано от bob_marley
![]()
Точно тва щях и аз да кажа смисал че не бива така да постъпвате с него....нека смисал поговорете и двете с него и после преценявайте...а не так..после може да съъжалявате за това си ваше мнение и прибързно действиеПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Първоначално написано от bob_marley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе хора не поддържате ли няква връзка....ето например той сега май научава че май вече и двете не сте с него...баси така е мн шит...Първоначално написано от skate_warrior
Qvno ne znae6 kakvo iska6 no az mislq 4e pravilno postupih kato te skusah....i ne sajalqvam
leka no6t na vsi4ki...