- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
ЧЧЧЧЧаакай беееевее?????как така нике момче????За това мога да споря многооПървоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
vmesto da se cheshesh izbirai ili ni ostavi na mira.Първоначално написано от skate_warrior
Оу стана интересно...часъ на иситната...мислех да ям ма искам да видя как ше се развият събитиятаПървоначално написано от bob_marley
![]()
kakva istina istinata e 4e toi ni e razigraval i dvete no mnogo e sbrukal ako si e mislel 4e nqma da razberem
Що реши че ви е разигравал и двете????Знаеш ли какво и е говорил на нея????Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
+ това незнаеш той към коя какви чуства има.....недей да вадиш грешни изводи
![]()
Taka eto i moeto mnenie sled kato pro4etoh cqlata tema: i az sam na mnenie 4e toq "pi4" deto se misli za mn golqm kato e na 17(na 17 ama neznae kakvo iska i e s akala na dete na koeto ne sam mu kupila lubimata igra4ka) si igrae s vas i vi pravi za smqh pred celiq forum. Vmesto da vi sabere i dvete i trimkata da se izqsnite toi se krie kato pluh i se razbira s vas 4rez foruma, kadeto vsi4ki razbraha za li4nite vi problemi(moje da e forum za da spodelqme problemite si, no ne e mqsto za re6avane na li4ni problemi i to prekaleno li4no spored men). Taka 4e macki podkrepqm vi i dvete. Dobre ste postapili kato ste go zarqzali, za6toto NIKOI nqma pravo da si igrae s ne4ii drugi 4uvstav i da go unijava po tozi na4in!!!
skate_warrior , nau4i se kak da si opravq6 problemite i kak da se darji6 s horata, koito uj obi4a6 i prestani da gi naranqva6.
Dobre dostatu4no li e tova 4e sled ednogodi6na vruzka toi se zabiva s nqkakvo momi4e(ni6to protiv neq)i to na kupon na koito bqh i az ...
ne 4e iskam da pravq neshtata po slojni ama vyprosnoto mom4e mi beshe kazal 4e iska da RAZNOOBRAZI.Oba4e ugovorkata beshe da go pazim v taina i sled kato vidqh 4e otnosheniqta ne sa im hubavi reshih da kaja 4e me ima i men...Mazalo
Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Az mislq 4e nqma kakvo pove4e da kaja..
Първоначално написано от bob_marley
Сега я втасахме...но май той има сериозен проблем...след каот още неможе да излъчи отговора си...
Не виш не му е лесно и на него...факта че не се е застъпил за нито едната доказва че има чуства и към момичето със бичмето (демек предишната му любов) и към марли (сегашната му!!)...мисля че не е мног лесно....щото едното се противопоставя и допълва с другото..едната е бил с нея една година и е имало иситнски и големи чуства а с другата е сега и може да стане още по ралзино от както с първата...но се пак въпреки чичко това е станало на купон и то спонатнноПървоначално написано от Angel_Girl
Много оплетено....принципно аз съм по дългите връзки....независимо!!!
Съгласен съм но по някой път човек има нужда от подкрепа макар и морална.....им нужда от рамо и от здрава позиция...най лошо е когато човек остане сам и няма за какво да се застъпи...сички са с-у него....просто той не е сигрен в постъпката си и му трябва време да премисли кое е най доброто решение...Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
Da prav si, 4e mu trqbva vreme. Ako naistina mu trqbva vreme da pomisli i da vzeme nai pravilnoto re6enie, za6toto nemoje da postapva taka. V kraina smetka ako ima 4uvstva kam nqkoe momi4e(ili kam dvete momi4eta) trqbav da izbere samo ednaestestveno ako ve4e tq 6te iska da e s nego. Situaciqta e trudna i mn zapletena, no v kraina smetka trqbva da se vzema nai posle okon4atelno re6enie, za da moje da se re6i problema na tiq trima du6i, za6toto v karian smetka taka mai stradat i trimata, a ne mislq 4e tova e nujnoПървоначално написано от ziky
сичко с времето си!Първоначално написано от Angel_Girl
И се пак ти благодаря че така се реши да земеш иницятива с мен в този иначе толкова симпатичен спор
![]()
Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
естествено още нищо не е писал...![]()
![]()