- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
ckeuT4eTo_f moje6e pone da si vdigne6 tel-a... qvno ne iska6 ni6to da stava mejdu nas.. Pone mi go kaji za da znam...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
?
![]()
kak 6e ti digne telefona kato praish neshto zad gyrba mi?Ne razbra li 4e vsichko trqbva da e qsno i na trimata.Tq mi kaza 4e si i zvynql i i prava evalata 4e ne ti e dignala 6toto nechestni neshta i dvete ne ponasqme.Ti taka i dvete po telefona mojesh da ni zanasqsh.Vze mi se v ryce i kaji po dqvolite kakvo iskashПървоначално написано от skate_warrior
Ti sega kakvo ob6to ima6 s tova 4e iskam da i se obadq i da pogovorq s neq? Koe mu e ne4estnoto? I ne razbrah koi zanasqm.... Kak moje da govori6 takiva gluposti? Vie golemi priqtelki stanahte ne6toПървоначално написано от bob_marley
![]()
![]()
Mejdu drugoto Angel pratih i nqkolko sms-a, no nikakuv otgovor.. qvno iska da mi pokaje 4e ne i puka za men po nai-gadniq na4in... bravo uspe6no go pravi6 =D>
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
imam ob6to zashtoto se razbrahme da si kajem vsichko tuk 6tom sme zapochnali.Ako izbirash neq prosto go napishi tuk-I DVETE ISKAME KATEGORICHNOST.Zashtoto skoro i izbor nqma da ti davame.Hem vyrshish typotii hem se naduvash kat petelПървоначално написано от skate_warrior
Ama 4akai 4akai.. kakvo e tova "izbor nqma da ti davaME" ? Ti i ot neino ime li govori6? Ima ne6ta koito iskam da govorq s neq i naistina ne sa za foruma.. ako ima6 ne6to protiv tova ne moga da ti pomogna. Istinata e 4e tova koeto izpitvam kum neq e lubov, dokato kum tebe e prosto nqkakvo privli4ane... Vse pak sme zaedno s neq 1 godina i imame mnogo nezabravimi momenti... Naistina tova koeto iskam da i kaja ne e za foruma.. I ako obi4a6 ne govori i ot neino ime za6toto taka samo me oburkva6...
Батка евалата.....е това се искаше браво...ще продължавам да се държа на твоя позиция....евала..каза каквото искаше да кажешПървоначално написано от skate_warrior
Уважавам те ако че си скейтър
![]()
mislq 4e tazi tema ne e za tuka![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Що бе това е иситнска любовна драма....има дума любов....сичко си е наред.....Първоначално написано от BAD_GIRL_
Emi hubavo samo tva iskah da znaq.Az ili tq.Shtom TQ nqma problemi tva e tvoq izborПървоначално написано от skate_warrior
Е чакай са....това че той сподели чуствата си към нея и тези към теб незначи че той избира нея...никъде не го е посочил и казал твърдо...Пак извърташ нещата марли..Първоначално написано от bob_marley
![]()
Emi da ti kaja chestno-ne sym priela negoviq otgovor za kategorichen no po skoro kloni kym neq-ako e taka nqma da se byrkam.No vse o6te estestveno imam nadejda.A izvyrtaneto e tipichna moq 4erta...za syjalenieПървоначално написано от ziky
Жалко...лоша чрерта имаш......не че трябва да се промениш но просто..лошо...Първоначално написано от bob_marley
![]()
няма ли накрая да престанете с тия глупости?нещо ви има на сички...заклевам се.явно ви е много скучен животеца,че това ви е интересно...
Като не ти е интересно не гледай.....Първоначално написано от Jenninka
просто ви се чудя на тъпотията,чесноизвинявам се ако обиждам някой,но ако го правите за забавление тва,сте супер зле...а ако е истина...нямам думи просто
вие сте повече от зле!в друго мнение казах че сте смешни,е и смешни сте
![]()
![]()
![]()
Бравоо герой..секи си има мнение де..Първоначално написано от Jenninka
![]()
Abe nigga kato ne ti iznasq vuob6te ne 4eti temata.. prosta li si ili na takava se pravi6? Az mislq 4e e purvoto..Първоначално написано от Jenninka
Vij macka ne te poznavam i nqmam nikakvi lo6i 4uvstva kam teb, no 6tom ne ti haresva nedei da da obijda6 po tozi na4in(ima6 pravo da pi6e6 tai kato tova e svoboden forum), no...nedei po tozi na4in. I az sam na mnenie, 4e se stigna prekaleno dale4e s taq istoriq. Vqrno ima si problem 4oveka, no se namesiha i momi4etata - stana obarkano i prekaleno li4no, za da se prodaljava tazi tema. Ne sme sme6ni prosto se opitvame da pomognem na horata ok?Първоначално написано от Jenninka
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Angel_Girl
Pak mislim Еднакво
Ei mersi mnogo i na 2-ma viKoito ne go kefi temata da ne pi6e v neq i tolkova
![]()