.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: хелп?

Hybrid View

break up
    Guest

хелп?

офф...до ся ве чудех..харесал съм си ено момиче от моя клас(11 клас)
    обаче..някак си не мога...имал съм гаджета,държа си се доста сносно пред момичета,не съм някакъв бавен тип...просто пред нея...нз...сякаш не съм аз:>
    и тя се държи сякап мне харесва..
    усмихва ми се като я погледна гледа ме,дрънкаме си глупости,лигавим си се
    ноо просто се чудя какво да правя..някак си не ми е комфортно като е от класа ми(а и съ ммн зарибен)не мога директно да и изцепя айде на кафе...не ме кефи така..или директно си забивам някой или не успявам...ама сега:\
    дайте някакъв съвет..
    нещо..

Guest
    Ами явно много я харесваш и за това се притесняваш,но какво лошо има в това да я поканиш направо,ако те харесва ще се съгласни.Няма значение,че сте от един клас-тъкмо ще сте заедно повече време.Действай!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами явно много я харесваш и за това се притесняваш,но какво лошо има в това да я поканиш направо,ако те харесва ще се съгласни.Няма значение,че сте от един клас-тъкмо ще сте заедно повече време.Действай!
    Тва бях аз.

mi da suglasna sum .... kakvo 4aka6?!DEISTVAI

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ami pritesnqva6 se moje bi za6toto naistina si hlutnal po neq Predlagam ti da deistva6 prosto ako q haresva6 nqma kakvo da 4aka6 Aide uspeh !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Ми да наистина.Просто се отпусни,покани я да излезете и така.. Тъкмо ще разбереш дали и тя има нещо към теб.Няма смисъл да седиш и да се чудиш:P

Спиди
    Guest

ama..

чакайте всички!Сега той не е обяснил дали въпросното момиче си има приятел!Дали(ако си има)няма така да го нарани!Има толкова обстоятелства който не е изяснил!Той просто каза че си е харесал момиче,ами тя?
    Плюс това може момичето просто да си се държи приятелски!!!
    Първо напиши нещо повече за да ти дам 100% съвет!

break up
    Guest
    ами..не знам мисля,че няма приятел(почти съм сигурен)
    а иначе не знам дал исе държи приятелски...
    може би само към още едно момче се държи така(даже не съм сигурен дал имога да го нарека така)...не знам уж смятам,че ги усещам тези неща,ноо тук съм пълен батак и ми е доста куцо така

спиди
    Guest

break up

В този случай,според мен по добре я остави малко отдръпни се и ако тя дойде хоп и е в "капана"сама
    Но първо поразпитай малко наи-добрата и приятелка но тактично!
    Просто я питай малко и много тактично !
    Това е от мен!Успех

Guest
    спиди работата е че иде ваканция ии сигурно цяло лято няма да я видя(което не е проблем,защото така изобщо не си мисля за нея...не откачам)нооо...ще ми е куцо:\
    пък иии работата е,че не всичко "пада в капана"
    демек...трябва да се положат усилия:\кофти..ако нйещата ставаха от самосебе си:>

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi kat se haresvate i dvamata nqma problemi 4e ste ot edin klas.deistvai nakarai q da si pomognete za nekvo doma6no ili urok.posle moje da i se otblagodari6 kato q 4erpi6 edno kafe naprimer nqkude v nqkoe ubavo kafenence
    няма любов

Guest
    ако беше лесно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си