- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Курвенско ли е да скъсаш с момиче и на другия...
Мисля че предната тема беше подобна ама карай.Курвенско ли е да скъсъш с момиче и на другия ден да си с нейната приятелка...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Доста.
Твърдо ДА
ДА.
Представи си следната ситуация: Момиче къса с теб и на другия ден е с твой приятел. Същото е и ако момче постъпи така.
Направи си изводите сам, но според мен да.
Opredeleno e kurvensko. Postavi se za mig na neinoto mqsto. Ti kak bi reagiral v tazi situavciq?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne e kurvensko 6tot si mom4e ;D za mom4e e kurvarsko :P
ave hora jiveite taka kakto vi haresva... sega 6te go napravi6, a sled vreme 6te si v sa6tata sityaciq no ti 6te si o6teteniq... t.e. 6te si na mqstoto na biv6ata si priqtelka... hahah tova e jivota kvoto pravimn v momenta ni se vra6ta sled vreme... taka, 4e misli my ... hahaha![]()
![]()
Не се излагай. Курвар е мъж, който прави секс предимно с курви.Първоначално написано от Анонимко
Думата е точно мъжка КУРВА...научете се, най - после.Като се каже курвар за някое момче, ти обиждаш момичетата, с които е спал. А те може и да не го заслужават. А мъжки курви има и то много - факт. Колкото е обидно за едно момиче да и кажет кърва, толкова би трябвало и за момчето.Първоначално написано от Анонимко
Извинете за грешкатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Az se зарадвах че ще мога да кажа 1вото да на тази тема то какво стало няма да отговарям. МНОГО е курвенско, не постъпвай тъка
oooo да!
Пич ти си гъз. Разкатал си приятелството им.
Те са развалили приятелството си, не той.Първоначално написано от looper
Еееее е тва най го мразя!!!Как можеш въобще да задаваш подобен въпрос...мн е гадно естествено.А постави се на мястото на зарязаното момиче-губи гаджето си и приятелката си.Е на тва ако не му викаш гадно незнам....
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ами да това е доста тъп въпрос,не можеш ли сма д аси отоговориш,че тази постъпка е твърде болезнена за зарязаното момиче.Първоначално написано от iv4enceto
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Grozna rabota..Pone da go bqhte zapazili v taina.. i ti i "priqtelkata i" ste kurvi..napravo..pluq na vas..
![]()
tva e super brutalno!!!!! ti izob6to ne trqq si s priqtelkata i dori i sled 10 godini.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Basi ....![]()
Dreamfall napalno podkrepqm...!!!!
ebati i maja..ne6tastnik![]()
Interesno mi e kakvo si izmislil, za da skasa6 s biv6ata si.."ti si mi ideala za momi4e, no ne iskam da si imam priqtelka dnes..." Tapanar..![]()
dae.. predstavi si kva e priqtelkata na gorkoto momi4e.... mn mrazq takia momi4eta... da nee govorim za toz gei.......Първоначално написано от Sleeps well with others
![]()
Какво доста е, хахахах. Така ще кажете като са ви скъсали. Не е курварско! Всеки има право да ходи с когото му е кеф. Къв ви е проблема не мога да разбера?!Първоначално написано от `Death`Whore`
i az taka..napravo mi se gadi ot takiva hora... Jalko za gorkoto momi4e, 4e ima magistralna niskoplatena nelicepriqtna kurva za priqtelka i parazit za biv6...Първоначално написано от Dreamfall
ai na tebe gadjeto ti (ako ima6) da te zareje i da trugne s nai-dobriqt ti fr...kak 6e se po4ustva6???Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Никакъв проблем няма да е за мен. Като и е кеф да тръгва, да не ми е жена или собственост.