- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- толкова ми е тъжно
момчето което толкова харесвам, за което говориха че и то ме харесва цялата година (той е от съседния клас) днес през целия ден беше до мен...и двамата знаехме че това ще са последните ни мигове заедно но никой нищо не каза. Сега се чувствам ужасно а връщане назад няма...
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
жалко, по-точно тъжно![]()
Да беше взела инициативата в твои ръце , като виждаше че не казва нищо.Съжалявай...цяла година си имала.
не се отчайвай живота продалжава.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
ще се справиш.И все пак е тъжно наистина
за да сте заедно необходимо ли е да сте в едно даскало???
както казаха по-горе-имала си цяла година, той също...
Принципно няма какво да направиш...и да плачеш и да се нервираш това е положението..много често спускаме мигове з акоито после съжаляваме че сме ги пропиляли,....но......неможе да се направи нищо....
Благодаря ви искрено за съчувствието, но се получи невероятен обрат...както винаги споделих с моята компания същото което и на вас...те проявиха отново разбиране като вас и понеже са и негова тайфа и ни уговориха среща всички заедно на кино...как мислите ще подейства ли...даже казаха че щели да ни сложат един до друг..![]()
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
samo da te pitam ti na kolko gd si?emi ako sama re6i6 da napravi6 ne6to ... ne6tata 6te se polu4at ... 6tom i toi te haresva .... kato znae6 4e i ti go haresva6 i toi tebeПървоначално написано от big_sister
DEISTVAI
хАХахаа и кво като няма да сте пак в 1 даскало.Разбирам да бяхте в различни градове.хахаха Последните мигове заедно се 1 за умрял говорим.Не е трудно да му напишеш 1 смс Кво ста'а?Първоначално написано от big_sister
аЕ на кафе..хахаха деца децааа
горкичката... жалко наистина, че никой не е имал смелостта да направи нещо..
и все пак не всичко е загубено - вероятно на него му е също толкова гадно и ако искаш, можеш да направиш така, че не всичко да свършва до тукзадействай се малко, потърси от приятели телефона му, обади му се да излезете ей така съвсем неочаквано
убедена съм, че ще е най-прекрасната изненада за негоот това и двамата ще спечелите, само малко смелост се иска
не повтаряй грешката си да бездействаш и да чакаш щастието да ти падне от небето
просто зарадвай едно вероятно също толкова тъжно момче :P
успехче..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Gledai samo na pred ne sujalqavi nqma kiriq da sujalqva6 6te ima6 mn drugi 6ansove![]()
USPEH[/b]
Наистина е много sad,ама тва може само да ти послужи за урок по нататъка и да се учиш от грешките си.Ако пак попаднеш в такава ситуация никога не чакай цяла година,за да признаеш чувствата си на някой,никога не пропускай момента да си близо до този който харесваш/обичай и се бори за него докрай,особено след като знаеш че и той не е безразличен към теб.Айде напред и нагоре![]()
Ае да не е свършил света ве, зимаш му телефона и му се обаждаш.
a taka! sega idi blyskai try6kai ama samo ti si si vinovna!Първоначално написано от thirteen
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
о да, действаш ми супер...направо чак ти се чудя колко си съпричастен...никой досега не ми е действал по успокояващо бе въобще супер си без теб нямаше да осмисля нещатаПървоначално написано от nasty_13
![]()
![]()
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
Здравйте всички. Имам един сериозен въпрос към вас. Какво мислите за връзките с женени мъже. Като държа да отбележа че въобще не става въпрос само за секс, а дори напротив. Просто как приемате факта да си влюбен в женен мъж. Който няма деца, дори не обича жена си.
При мен е така. Имам сериозен приятел от няколко години. обичам обаче другия, който е женен, но не обича жена си, а изпитва чувства към мен. Какво бихте направили вие в моето положение? Бихте останали с човека, с който сте сега, който дори прави планове за съвместно бъдеще и дори женитба ( да, не съм тийн вече), или бихте се борили за любовта си, въпреки че ще нараните други хора.
Много моля само за сериозни отговори, който не се вълнува - нека не пише.
бих излизала и с дваматаПървоначално написано от Анонимко
,но лошото е че все някога някой ще разбере и ще стане мазало . Прецени кой повече обичаш , но по - добре ще е да излизаш с другия си приятел ( не този женения ), но както искаш
![]()
Отивай на кино и там го хвани за ръка и така!
tujno e,no trqbva da gleda6 napred,v kraina smetka s tova ne svur6va sveta,nali taka
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ей той те харесва,но просто явно му липсва смелост!Действай!
И разкажи как е минало на киното,защото съм любопитна![]()
мне в края на краищата май ще се откажа...явно не ме харесва...или по скоро не ме заслужава...поканих го на р.д. което си беше смело от моя страна щото сме говорили 2 пъти на кръст... в началото имаше готовност...ама после аз малко почнах да досаднича и той ми отпрати леко грубо...каза че се надява че ще дойде ама....бе тъжно ми е каквото и да говорим
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()