.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    momi4eeeeeeeeeeeee
    Guest

kakvo mislite ???Gadno a?

Kakvo mislite ako hodite s nqkoi i gajetoti po4ne da govori za biv6ata ????Kak bihte reagirali?I kakvo bihte napravili?

zavisi kakvo mi govori za neq.To e qsno che e imal nqkoq predi men,samo da ne prekalqva.Inache nqmam nishto protiv da govorim za bivshite si
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Ами...може би не е правилно, но аз предпочитам да ми говори за тях...даже и за ниакои от сегашните си флиртове...някак се чувствам по-сигурна, че не ме лъже и че е искрен. Но пък ако прекалява си е гадничко...може да опиташ да му кажеш по някакъв тактичен начин или да му разкажеш и ти нещо, за да види той как се чувстваш...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi nai dobre e i ti da mu razkaje6 ne6to no da e po obstoqtelstveno smisul po raz6ireno za biv6ite si za da vidi kakvo e

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Хора,малко по-надолу я има същата тема.Просто момичето без да иска я е постнало два пъти.Пишете в нея,защото там има повече отговори,а тази да се изтрие от модератор

Град
    MaiNa%tOwN
    е ако ми кажат че съм мн по хубаф от бифшиа се чувсвам хубаф наистина

Супер фен

Re: kakvo mislite ???Gadno a?

Цитирай Първоначално написано от momi4eeeeeeeeeeeee
    Kakvo mislite ako hodite s nqkoi i gajetoti po4ne da govori za biv6ata ????Kak bihte reagirali?I kakvo bihte napravili?
    Ще си помисля че той още харесва бившата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си