- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite ???Gadno a?
Kakvo mislite ako hodite s nqkoi i gajetoti po4ne da govori za biv6ata ????Kak bihte reagirali?I kakvo bihte napravili?
Бившата е минало. Всъщност мисля, че и двамата трябва да имат представа за миналите връзки на другия.
emi zavisi .... hybavi ne6ta ili lo6i govore6e za neq?emi ne znam ako ne moje da q zabravi i o6te q obi4a bih my kazala da mi se ovadi kogatoq q zabravi ili ne6to ot toq sort ...Първоначално написано от momi4eeeeeeeeeeeee
hah mili4ka az imah sa6tiq problempostoqnno slu6ah za biv6ata i edin den se qdosah i govorihme za tova.taka 4e i ti trqbva da govori6 sas nego.kaji prosto 4e ne ti e hubavo da slu6a6 postoqnno za neq i tova e
Съгласна съм.Въпреки че зависи какво точно говори за нея..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Abe spored men ne e taka...smiusl spored men kogato hodi6 s edno mom4e nqma da e mnogo mnogo priqtno da govori6 nejni ne6ta ili kolko si stradal ili ne6to takova....Първоначално написано от `Death`Whore`
Bih mu kazala da prestane...i ako ne prestane i az 6te po4na da govorq za minaliq mi![]()
Kakto vinagi si pravaПървоначално написано от `Death`Whore`
Vse pak nqma chovek bez minalo i ako nqma neshto za kriene ili neshto sramno ne vijdam zashto tazi tema da ne byde obsajdana ..
Зависи какво говори-хубаво или лошо??
Защото аз с моя сме обсъждали бивши връзки,на мен ми е много интересно да го слушам,на него не му е много приятно да му говоря за бившите ми гаджета,защото е много ревнив,но аз не виждам нищо лошо в това да споделим за миналите си връзки.
А ако става въпрос за нещо хубаво няма да е особено приятно.Какво бих направила??Ще започна да говоря за бившия по същия начин,по който той говори за бившата,за да разбере как се чувствам аз,когато той говори за нея.
Къде съм написала, че е добре да се говори постоянно колко си го/я обичал?Първоначално написано от Анонимко
Bi mi stanalo mnogo kofti, no kakvo da se pravi bavshata e chast ot minaloto mu. Az ne moga da promenq tozi fakt.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами мен лично ще ме нарани адски много и ще поговоря много сериозно с него/нея.
Амии...при мен..аз го разпитвах за бившата му като той адскиии много я е обичал....и адски много се говореше за нея..когато направихме 3 месеца аз разбрах за едни неща коойто той й беше казал за мен и много ме нараниха...но....той казва че благодарение на мен я забравил ама....пфф де да знам!![]()
Но определено е много гадно и тъпо да слушаш постоянно за бившата....ужасно е или пък да те сравняват с бившата....пффффффф
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
AKO TOLKOVA Q E OBI4AL I NE MOJE DA SPRE DA MISLI ZA NEQ,POSTOQNO 6TE TI PULNI GLAVATA S PRIKAZKI ZA NEQ.TAKA 4E AKO NE TI IZNASA GO ZAREJI.
няма любов
ami bih my kazala 4e ne iskam pred men da govori za neq 6tom e minalo
Ami...ne znam kakvo da ti kaja, mila.
Poznato mi e...nishto ne mojesh da napravish. Ako POSTOIANNO govori za neia, zareji go...niama smisul samo da se protochva...to taka tova i bez tova ne e vruzka. A moje da e reshil (te momchetata ne sa mnogo umni), che taka shte ti specheli doverieto...naistina, vurni mu go. Zapochni i ti da govorish za bivshia si...ako ne se osuznae, pone shte si go vurnesh.
Ама не може в една връзка да се говори само за нежни неща!Просто не може!Винаги има проблеми и не може да виждаш само положителните неща у човека до теб!Трябва и такива разговори да се прожеждат.Иначе ще опознаеш само добрата му страна...което не е много добре!Съгласна съм с Анонимко,че трябва да се има представа за миналите връзки,защото малко или много по този начин разбираш какво цели дадения човек и какво иска от една връзка!Например ако ти каже,че последните у връзки са били доста дълги,това трябва да ти подскаже че този човек си търси сериозна връзка...и точно обратното!!!Първоначално написано от Анонимко
А пък ако непрекъснато говори за бившата това не е много на добре или все още има чувства към нея или просто иска по този начин и ти да заприличаш на нея...да искаш това което и тя...да правиш това което и тя е правила...и т.н.!Дано си ме разбрала!![]()
i az 6te po4na pone az taka pravq pone da sme ravnostoini oko za oko,zub za zu,e da lesno e da davam saveti no na sebe si nemoga,no pone i toi da opita kakvo mi e na men malko da useti trapkata ot revnostta,pitai go"abe milo ti s koi hodi6 s taq biv6ata ili s men ,za da znam s men li si ili ne...smqtam 4e kato si s men ima6 4ustva,minaloto si e minalo neka gledame v nastoq6teto"pokaji mu 4e go obi4a6 no v nikakav sl. 4e revnuva6,za6toto 6te vidi 4e go revnuva6 i 6te prodalji,e uspeh ti jelaq!!!!!!
zavisi kakvo po4ne da govori,primerno men me nervi ,ako po4ne da govori nqkvi gluposti za neq ,6toto tq mi e frend4e!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!