- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Za6to vsi4ki sa ednakvi?
Pitam se za samo na men li mi se struva ,no Dimana prili4a na Desislava v na4aloto na karierata i?Sa6toto darjkanie,na4ina na peene dori i na4ina po koito se grimira!Super me drazni tova i se 4udq da kade moje da se kopirat o6te i za6to vsa6nost go pravqt.Kato ne moje6 da izmisli6 ne6to novo i razli4no po-dobre da ne se zahva6ta6 v tozi biznes!
Vie kakvo mislite?![]()
If it is crime to loving you then Im guilty !
Ми външния вид е еднакъв,щото пластичният хирург е един и същи ги прай еднакви.
Така си е,копирането е редовна практика при тях![]()
Mi az sam fenka na Desito ot samoto na4alo,nai-ve4e na glasa i.Tova tqhnoto kopirane prosto zapo4va da stava sme6no
If it is crime to loving you then Im guilty !
Ако питаш мен всички чалга певици си приличат!!!
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
за да не се дразниш не ги гледай мацко![]()
пф аз сък въобще не ги различавам.. ако ще се успокоиш от тва,само си помисли колко пъти е минавал ножа по тяхтва тяхното е изкуствена 'красота'... пък и те са си еднаквички - песни,визия,начин на държание и т.н. така че нема кфо да се нервиш
чалгата си е чалга
ami 6tot sa prosti te osven vun6niq vid i pesnite im sa 1 i su6ti s malko po razli4ni textove ave pod sqkva....
..impossible...
...is nothing...
оф оф оф оф офффф...
те ВСИЧКИТЕ са еднакви... или поне повечето.
БДУ не ви ли омръзна само с чалгата и нейното плюене да се занимавате?!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Ха, и аз това се чудя.Първоначално написано от HandOfBlood
Като видях билборда, на който е Преслава за реклмата на ракия (поправете ме, ако не е за това) и ми заприлича на Райна (Петя, едва ли ще го прочетеш това, но не се обиждай). Е, едва ли точно Преслава иска да прилича на някого.....
ami daПървоначално написано от Master_88
билборда е за мастика и тая има мноуу грозни вежди...![]()
бау дъ уей-вие ставате еднакви когато пльоете чалгата
аз мразя чалгата,да,обаче осъзнах че каквото и да говоря пак все същото
тъй че туй е то
men mn me kefqt vejdite iПървоначално написано от forrzi
Еднакви са защото имено това се котира на пазара, мила..големите цици, малкия задник, буйната коса ,оскъдните дрешки, перфектната визия, постигната естествено с много грим..Казано просто,Митака Пайбера просто е открил формулата за успех + бързо забогатяване и трябва да е луд, за да измени на стила на продуктите с които е спечелил толкова парички..пък и самите певици го осъзнават..това е комерсиална музика, която не винаги е стойностна(но разбира се има и някой стойностни песнички) , но пък се помни лесно,весела е и най-вече е лесна за разбиране от тълпата и затова е слушана масово..просто този тип музика се нрави на българина с неговата балканска народопсихология,в нея тои вийда собствените си чувства и състояния,преживявания..те пеят за любов, за страст, за изневяра, за веселби, за купони, за приятелство, ...че кои човек не е изпитвал тези чувства, кой млад човек не обича щурите купони..дори и най-вълите метали обичат, изневеряват си, изпитват страст и т.н. ,колкото и да си придават важности,имайки се за много над"чалгарите" и приемайки себе си доста насериозно,което погледнато реално е малко смешно, защото и те и хората,които слушат чалга са си еднакви ,просто хора...Първоначално написано от eleto_ludo_dete
Az ne hulq 4algata,a se qdosvam zaradi taq Dimana.Ne e ne6to li4no ama kogato Desito napusa Painer vednaga doide Gergana.Sega Desi trqbva zdravo da se potrudi za da se otdale4i pone malko ot satriq si imidj...za da ne q barkame.Az sam luda fenka na Desi i smqtam 4e tq ima takav glas,4e moje da si pozvoli da si pokaje i tova koeto i e dadeno ot Bog i hirurzite.....A, ne smqtate li ,4e i zapadnite pevitsi za sa6tata rabota?Beounce da ne bi da hodi v roba ili da se obli4a v raso?Ne.Tova ne se haresva samo u nas i ne nie sme "tapite 4algari"!Navsqkade goli4ko e po-dobre
taka e no v Bg 90% ot izpulnitelkite sa se snimali za pleiboi a v dr.durjavi koi se e snimal? az li4no nz nikoi ...Първоначално написано от Анонимко
ami kato zapo4nem ot tova,4e madonna da re4em predi godini izdade specialna kniga za sexa, v koqto q vijdame v dale4 po-izvrateni i razsuble4eni czeni ot rodnite ni 6ou-girls.....just thinking.......
еми....тфа не е добреПървоначално написано от niki7o
ама тфой си избор![]()
харесва им да се имитиратПървоначално написано от ЛуТ~ГъС
2 т. системно.
аэ не слушам 4алга но има певици дето са много красивиПървоначално написано от forrzi
2 т. системно.
хахах е може и да има естествени ама не се энаеПървоначално написано от TheNightRider
![]()
2 т. системно.
аве ако силикона ти е в гъза нема да си мноу красива
бтв-според мен е възможно да има хубави
ама са били хубави кат 10 годишни преди мозъка да им се е разклатил от ударите ф дъската на леглото
демек ...хубуу![]()
купонче бате,купонче
некой продуцент(май френд)да те чука и потта от челото му докат се клати върху тебе да ти капе по силиконовите цицкии![]()
![]()
![]()
якооо
прав сиПървоначално написано от forrzi
![]()
2 т. системно.
епа брао на моа,само дету съм женско![]()
хаха тогава си праваПървоначално написано от forrzi
![]()
2 т. системно.