.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kakvo da pravq

Guest

kakvo da pravq

v moq klas ima 1-no mom4e koeto e hubavi4ko priznavam si.kazva 4e me haresva,no az rabira se ne VQRVAMporadi redica pri4ini.postoqnno se varti okolo men ot vreme navreme se darji kato gjentalmen s men.no i obra6ta i vnimanie na sau4eni4kite(pregra6ta gi usmihva ima se i t n )e kajete kakvo da pravq v takava situaciq?priznavam 4e malko se draznq katootide pri dr say4eni4ka.iskam da vi pitam o6te kak da mu prevleka po-golqmo vnimanie da mi obra6ta no ne iskam da mu se natiskam kat nqkva razgonena ........(se6tate se) i kak da se darja kogato doide pri men i zapo4ne da mi kazva 4e imam hubava kosa,4e sam bila neveroqtna,4e 6tql da se bie s toq i s oniq zaradi men

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ami pravi tova koeto pravi i toi.qvno te haresva.pokaji mu 4e i pri tebe e taka i 4e se drazni6 kogato e pri druga.i deistvai se pak nqma ko tolko da se pritesnqva6 nito e purviq nito puk posledniq
    няма любов

Guest
    Еми какво да ти кажа.Всички момчета са така.Ако искаш да му привлечеш вниманието просто флиртувай с него -дали с някакви намеци или с поглед- решаваш ти.Обаче ако не искаш да изглеждаш като някаква нахалница или к***а не се натрапвай толкова.Само го накарай той да хлътне по теб!!!И ще видиш че след няколко дни ще хлътне потеб-само гледай да му привлечеш вниманието!!!
    Успех

haresvam mnogo edno momche i neznam kak da mu go kaja ili(da mu pokaja) molq vi pomognete mi

Град
    MaiNa%tOwN
    фащаш го натясно пускаш му език и си готова :P ще му хареса повярвай ми а и момчетата сме такова племе дето не отказва почти никога освен ако няма някви сериозни чувства към друго мумичи

Guest
    moje bi naistina te haresva i kato hodi pri dr sau4eni4ki te kara da revnuva6,a moje pak samo da si prai kefa-nz ne go poznavam

ami 6tom se zanasq s vs tvoi suy4eni4ki i s teb ednovremenno na4i probva pri koq 6te mine nomera i kum koq da se orientira.oba4e te suvetvam DA NE HODI6 S MOM4E OT KLASA taka si slaga6 golqm taralej v ga6tite.znam ot li4en opit

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata_14
    haresvam mnogo edno momche i neznam kak da mu go kaja ili(da mu pokaja) molq vi pomognete mi
    Действия,маниери.......жестов е....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    ami 6tom se zanasq s vs tvoi suy4eni4ki i s teb ednovremenno na4i probva pri koq 6te mine nomera i kum koq da se orientira.oba4e te suvetvam DA NE HODI6 S MOM4E OT KLASA taka si slaga6 golqm taralej v ga6tite.znam ot li4en opit
    e ne to4no zanasqne no...i az nz kak da go opi6a kogato te otidat pri nego i zapo4nat da mu se "svalq" ako moje i tva taka da se nare4e toi im obra6ta vnimanie a za hodeneto sas say4enik i az sam na tva mnenie(e ne ot li4en opit)no moq priqtelka dostata4no strada zaradi nein sau4enik s koito sa hodili ne vedmaj

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми какво да ти кажа.Всички момчета са така.Ако искаш да му привлечеш вниманието просто флиртувай с него -дали с някакви намеци или с поглед- решаваш ти.Обаче ако не искаш да изглеждаш като някаква нахалница или к***а не се натрапвай толкова.Само го накарай той да хлътне по теб!!!И ще видиш че след няколко дни ще хлътне потеб-само гледай да му привлечеш вниманието!!!
    Успех
    a kak da go nakaram da hlatne?

ti na kolko godini si vsushtnost...shtoto kakvoto go mislish...ako te kefi, izlizaite, ako ne, ne, ne e chak tolkova goliama dramata...

Guest
    аз ли на колко съм?

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Цитирай Първоначално написано от beliar
    фащаш го натясно пускаш му език и си готова :P ще му хареса повярвай ми а и момчетата сме такова племе дето не отказва почти никога освен ако няма някви сериозни чувства към друго мумичи

wantin'..... waitin'.... needin'..... for you to justify my love......se6ta6 li se ?!
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си