Здравейте, искам да споделя с някой проблема си, защото вече не издържам! Значи преди около година и половина се влюбих страшно силно в едно момиче от мойто училище! Направих всичко възможно, но нищо не се получи между нас и си мисля, че е по моя вина, но както и да е. Значи тя от около половин година си има сериозен приятел... Аз се примирих със ситуацията, и се радвах че си останахме приятели! С времето ставахме все по-добри приятели, мога да кажа, че сега тя ми е по-добър приятел от най-добрия ми приятел - момче! И пренебрегнах това, че съм луд по нея, макар че то още си е там, нищо не се е променило - чувствата са си все същите! Проблема е, че от известно време тя се държи по-странно с мен - постоянно ми пуска някакви намеци, комплименти, няколко пъти още малко и щеше да почне да ми се натиска, когато гаджето и не беше на близо! Гледа ме с един такъв изпиващ поглед, да не казвам какви работи ми пише в чата... И сега не знам какво става - нали уж сме най-добри приятели, нали уж тя си има гадже, а пък започна некви свалки с мен??????? Тя знае за мойте чувства, не съм и се разкривал напълно, но тя знае! И просто не знам къде съм! Не знам как да реагирам! Ако може някоя идея, ще съм ви страшно благодарен!