Въпроса е следния чух за някакъв крем на тази фирма ама как деиства колко струва има ли ефект много ли се чата ще стигне ли 1 брой за краката ми![]()
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Ще може ли да се уточниш![]()
Ще ми каже ли накои![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми явно ще си се мъча с самобръсначката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e to s neq nestiga 4e stava po byrzo stava i po lesnoПървоначално написано от Stefun
a i po evtino
![]()
Come on and dance
![]()
и със самобръсначката краката ти стават с ебати тъмните и груби косми... точно като мъжки крака, само че по-слаби...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Майка ми ползваше един на Арома (определено не е бил 12лв. - тя не би дала толкова) и нямаше никакъв проблем. Нито и оставаха след това косми, нито се издираше...
mi ima edin krem na ELEA mnogo po evtin e i e efikasen
nito se izdira6 nito ostavat kosmi sled tova
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Лентичките са определено по-добрият вариянт на Veet.... за мен лично ефектът от крем е като след бръснене...само дето ти отнема повечко време,но пък е по-добре за кожата....аз обаче нямам нервите да чакам цялата намазана с крема....за твааа....бръснача и аре...
определено на veet лентичките са готини.Пробвай ги-ефекта ще е доста по-голям.Като кола маска е само че ти е готова
mda i az sam dovolna ot lenti4kite.izpolzvala sam i na drugu firmi.mn sa hubavi.az gi haresvam pove4e ot krema(vapreki 4e sas krema e bezbolezneno)
да ти кажа абсолютно същото като да минеш със самобръсначката ....личн аз ти препоръчвам кола маска просто е перфектен резултата е тея другите са измислени глупости дет за нищо не стават
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
kola maskata e nai-dobroto reshenie.e,boli malko,ama za tova pyk kosmite stavat po-rqdki i tynki.![]()
![]()
![]()
давай с кола маска.с крема...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
az li4no polzvah lenti4kite i ni6to ne stana samo se qdosah i o6te si stoqt spored men sa bokluk!!!ne ti gi prepora4vam no ima i hora koito sa dovolni ot tqh!az li4no predpo4itam krema vapreki 4e i toi ne stava!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!