- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- RUCETE po vreme na SEX ?
Vaprosa mi e po vreme na SEX kade NAI-MNOGO obi4at momi4etata da stoqt rucete na partniorite si ?!?!?!?!
1.Varhu gardite im?
2.Navsqkade po tqloto?
3.Nikade?
4.ili neznam kade drugade ! =D>
Боже... простотията ходи по хората. колко пъти да повтарям, че всичко е въпрос на спонтанност... иначе нищо не става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ако мислиш,че само това ми е било в главата и помня всяко движение,грешиш...Просто,ко то си го може - си го можедАвай - импровизирай!
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Аз обичам да ме прегръща-то ест ръцете през повечето време са на гърба ми!
Зависи. В жегата предпочитамда не ме притиска към себе си и да не ме пипа много-много.
po korema po gurdite po gyrba......mi ne stoqt na edno mqsto tyi 4e nqqm otgovor az....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Момичето в право. Бъди спонтанен.Първоначално написано от Иста
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз не се потя от допира,а от действията.Защото като съм отдолу и си лежа пак ме е притистал с тяло,ама не се потя аз,а той.Е после се къпем-голяма работа малко пот.даже действа много еротично-нали разни там флуиди има,а аз обожгавам неговата миризма,както и той моята!
Няма точно определено място. Той ме докосва по цялото тяло, което прави нещата още по-приятни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В по-голяма част от времето май мачкат чаршафите. Инъче аз мойте...или съм хванал ръцете й (преплели сме пръстите си) или под гвавата й когато съм отгоре, а отдолу - на гърба й или на бедрата
Където е по-удобно, според позатаПо принцип навсякъде
zavisi ot sexa.ponqkoga kogato iskam 'div' sex obicham da me e hvanal zdravo za dupeto kogato sumotgore, a kogato sexa e nejen - po gurba,bedrata,korema...abe navsqkade i nejno![]()
moite ruce sa vurzoni po vreme na sex
taka me vuzbujda poveche