- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрите презервативи..
според вас са? И имали ли сте случаи презерватив от дадена марка да ви се скъса и коя е марката? Презастраховам се..защото съм супер карък..![]()
За милионен път казвам, че се е късал само Дюрекс преди доста време.
Az sum samo s Duex i problem ne sum imala![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Durex tingle i Sportex orgasm
I Sportex i Durex mi sa se kasali
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Polzvala sam samo DUREX bez nikakvi problemi .. Samo vednaj s nqkaf drug go praihme ama beshe nogo tup prezervatif i ot togava ne sme smenqli DUREX-a![]()
mi durex ni se e kusal
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Презерватива е за да се къса хахаххахаха презерватив ли е бъдете сиурни ЩЕ СЕ СКЪСАТва звучи кат закон на Мърфи
Бенетон са много добри,особено за първия път...а иначе само с DUREX-elitte,късали са ни се естествено,но без това не може...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
lele s tova skysvane daje i na durx syvsem ma upla6ihte![]()
има няколко хиляди теми тук точно за това
да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........
Не е зле да има съотношение между качество и цена! Защото, ебем ти и "Дурекс"-а, ебем ти и "Лайфстайлс"-а и тем подобни, след като едно ебане ми излиза златно (1 кутийка е 3 кинта и нагоре, а понякога отива за един ден). Отгоре на това също се късат, изхлузват и други проблеми. Затова ползвам "Спортекс", защото са кинт и 60 и не са по-лоши от "Дурекс"-а по мое мнение. Е, факт е, че секс с презерватив не съм правил отдавна, може да е излязла някоя нова, по-евтина и качествена марка. Противозачатъчните повече ги разбирам от кондомите.![]()
Левски шампион але але!
kvi prezervativi izpolzvate pa vie be dri6ni takiva ragaite si go tzad dokato serete debelite laina i vi izliza golemata vena na 4eloto![]()
![]()
Два пъти късах СПОРТЕКС от жълтите...Наистина са големи и са удобни и са ефтини ама не мерси..Миах на лайфстай лс разширение за главичката...Е те нямат късане точно заради това разширение защото се намалява напрежението.. :P
durex spored men sa dobri... spored men prezervativite se kasat za6toto ne se postavqt pravilno...
Love you Kris !!!
Лайфстайлс ми се е късал, беше "ес" класа,на които се казва.
И какво правите когато ви се скъса презерватива ... след това ?
Само 1 път сме късали,ама аз не се шашкам толкова-все пак пия хапчета.Е след 2 седмици ги спирам и тогава много ще внимаваме.До сега предимно Спортекс ползваме,ама моя има мания да изпробваме всичко и за това сега е на друга марка-ама знам ли какви.
moito mnenie e 4e ako 6te polzvam sportex - po hubavo da si sloja edna nailonena torbi4ka ili na baba zimnite 4orapi. iam predvid 4e sa debeli (ili pone teq deto az bqh vzel) i udovolstvieto pone za mom4eto e ravno na nula. moje i samo pri men da e bilo taka, no ako 6te izbiram ot prezervativi - ili durex ultra thin ili durex classic. poslednite daje sa si nai-dobri (Moe mnenie).
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ми приятеля ми е ползвал от много марки и от почти всички е имало случаи да се скъса дори и durex се къса =D>
не съм забелязал проблеми от такова естество,а сме ползвали всички видове Спортекс без Оргазъм,защото не намерихме.Ама от едни с китара на кутията сме най-доволни.Ама то е важно как ще научиш момчето-от самото начало е с презерватив и му е готино.Така,че убивал презервативът удоволствието-ама като не знаеш как е без не ти прави впечатление!Първоначално написано от WindWaker
ima milioni takiva temi izpolzvai tarsa4kata......
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аз и кондомите разбирам,но определено имам по-голямо доверие на противозачатъчните.С тях и да е влязла малко семенна течност,няма да има проблем,докато с презервативите...кой се скъсал,кой се изхлузил,кой бил надупчен...абе загубена работа!Да не говорим,че с повечето презервативи(от уж качествените) сексът наистина излиза златен,докато с противозачатъчни за един месец плащаш към 15лв и го правиш колкото си искаш.А с презерватив,плащаш за всеки един секс.Тъпа работа!Първоначално написано от air_J