- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко ли...?
Значи,когато си обръснах ръката (момиче съм) ми се появиха косми след около месец.Чудя се като си направя кола маска колко време ще трябва за да изникнат космите и после докато пораснат до нормалната си дължина?Над месец и половина или по-малко?
Opredeleno e po malko.. i vsichko e mn individualno, no ne mojesh da ochakvash, che kato gi razkarash vednuj posle trqbva da zabravish nqkolko meseca za tqx. Xubavo e pone na 2-3 sedmici.. az nqmam nervite da chakam da porasnat .. maxam vsichko![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Обръснала си се и чак след месец са ти прораснали космите или след толкова са били като преди да ги махаш въобще? И в двата случая кола маската е по-дълготрайна. Едва ли някой ще може да ти каже точно време. Пробвай!
Не ми се вярва колата маска да трае повече от месец.А после докато пораснат до нормалната си дължина отново сигурно към 2 месеца,де да знам,ако греша някой да ме поправи ама мисля че е толкова времето горе долу
Ми на мен с кола маска почнаха да растат след около 2 седмици,но бяха малки.Иначе трябва около 2 месеца ,за да станат като преди.Ама на всеки е различно де!
Emi edna dve sedmitzi ne pove4e
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]