.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Мега фен
    Не искам да те нараня с мнението си, но форумците много добре разбраха за твоето нещастие. Гадно е, и аз съм мразила всички мъже, но ставаш досадна.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не искам да те нараня с мнението си, но форумците много добре разбраха за твоето нещастие. Гадно е, и аз съм мразила всички мъже, но ставаш досадна.
    Иска да сподели и иска съвет...на теб може да е досадна..отново става въпрос за лично мнение!

Guest
    Abe za6to imam 4uvstvoto 4e me mrazi6????????????????

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe za6to imam 4uvstvoto 4e me mrazi6????????????????
    taka de iskah az da go napi6a...
    ta nali za tova e foruma???Da se oplakvame i da iskame mnenieto si a puk za6to se zaqjda6???Neiskam da se karame no se pak pitam

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    с гаджето ли си скъсала миличка?!
    не се разтроивай,ще дойде момент в който ще намериш ТОЧНОТО момче!!!!!
    Наистина е така!!!

Мега фен
    Не си ми направила нищо, за да се заяждам и да те мразя. Един въпрос - защо не искаш съвет от хора, които поне са те виждали?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Не си ми направила нищо, за да се заяждам и да те мразя. Един въпрос - защо не искаш съвет от хора, които поне са те виждали?

Ami po princp moite priqteli me suvetvat samo da ne stradam..v smisul te znaqt kakvo mi e no nemogat da napravqt ni6to...
    A togava za6to se zaqde?!
    Tova e mnogo gadno....se edno ti da napi6e6 nqkoq tema i nqkoi da po4ne da te uprekva 4e ti e GADNO!

Мега фен
    О, боже! Уатевър!

А защо мислиш, че някой, който не те познава, може да ти помогне? Всъщност никой не може да ти помогне.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    О, боже! Уатевър!

А защо мислиш, че някой, който не те познава, може да ти помогне? Всъщност никой не може да ти помогне.
    Vsu6nost moje i da e taka no az sum precenila da si spodelq problema za6toto taka 6te mi ulekne... Razbira6 li me? Ama az neiskam da te tormozq teb s moite problemi...Vij ako iska6 me razbirai i ako iska6 me psuvai naum ... Az neiskam da se karam s nikoi za takiva raboti...Predpolagam 4e i na teb ti e bilo gadno za takiva rabori...
    6te ti e priqtno li ako nqkoi ti kaje : "Abe ti stava6 mnogo dosadna s tvoite problemi"! A na teb v su6toto vreme da ti e super gadno za Gospodin X ?????
    Kakvo iska6 da postigne6 s tezi tvoi dumi?

Мега фен
    Не те псувам, спокойно. Знам, че е гадно да загубиш някого, когото обичаш. Още чувствам болката от една раздяла...първите наистина истински чувства...а на него не му пукаше...имаше една тема мое творение: "Чадър или мъж?" с идеята, че чадърът има повече чувства от който и да е било мъж...и оттогава съм параноичка по отношение на приятеля си...а той наистина ме обича. Ето, сега съм мила, но не знам какво да ти кажа...най-много да те успокоя, че има и свесни мъже, макар да не са много...които не искат само секс.

Голям фен
    Град
    sofia
    vqrno si e che ponqkoga boli no tva ne znachi che ne trqbva da imash poveche gadjeta a znachi che trqbva da gi podbirash po staratelno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

eem to naistina naranqva lybovta ama bez neq ne moje kogato nqkoi te narani misli6 taka i posle idva novata i go misli6 za edinstvenoto mom4e za tova koeto nqma da se otkaje6 kato te narani si misli6 4e samo te naranqva oba4e spomni si hubavite ne6ta

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Zdraveite,az sam nova vav foruma i dano vi bada polezna s nqkoe i drugo mnenie.. znachi po temata,spokoino shte si namerish drugo momche,znam 4e zvuchi super banalno,i sega iskash nqkoi prosto da te uspokoi i da ti kaje kakvo da pravish,prosto ne barzai za nikade,liubovta sama shte doide pri teb rano ili kasno,ne se izmachvai zaradi mom4eta,ot opit ti go kazvam,mnogo salzi sam prolqla zaradi momcheta,no nqma nikakav smisal,trudno e..ponqkoga dori nevazmojno da go zabravish,no shte doide i novata liubov i shte go pozabravish.i az bqh v tvoeto sastoqnie minalata godina mart mesec,obache sled tova se zapoznavah s mn mom4eta,i s edno momche si dopadnahme super mnogo,parvo bqhme samo priqteli,posle tragnahme i veche 1 godian i neshto sme zaedno..imame problemi,no bez trudnosti jivotat nqma da hubav...sled trudnostite,idvat preksrasnite momenti..

Мило момиче,човек за да усети щастието и радостта(и да им се наслади истински) в живота, трябва да познае и страданието и мъката. За да познаеш доброто, трябва да познаваш и злото...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    6te go namri6 spoko mila
    i az taka mislq sqko zlo za dobro sa kazali horata

Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    nqma nikoga da namerq to4noto mom4e za6toto nqma takova
    omruzna mi da stradam
    Сори, че трябва да ти го кажа, но май ти не си точното момиче... С две думи искам да кажа, че явно дефекта е при теб, за да страдаш всеки път, защото НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ХУБАВОТО...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    omruzna mi da stradam
    Сори, че трябва да ти го кажа, но май ти не си точното момиче... С две думи искам да кажа, че явно дефекта е при теб, за да страдаш всеки път, защото НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ХУБАВОТО...
    ?

Да именно или ако не ехубаво си прави така ч е да му е хубаво

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мм това е само моментно!Не мисля,че наистина мислиш това,което казваш...просто си наранена....но в любовта освен много болка и много сълзи има и супер много прекрасни моменти,заради които си заслужава страданието!
    f@nt@zi@

Guest
    Да бе мноо е тъпо да имаш гадже само те за нимава с глупости.Най-добре е да имаш просто преятелка\приятел секс разговори и до там.

naistina ima i lo6i i hybavi momenti i tova koi naddelqvat-lo6ite ili dobrite-zavisi nai ve4e ot 4oveka do teb.6te vidi6 4e kogato sre6tne6 podhodq6tiq 4ovek vsi4ko 6te ti se naredi

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    omruzna mi da stradam
    ............кво?!
    ти директно и каза : абе вината е в теб,ти си виновна ,ти си ДЕФЕКТНА!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ моля моля !
    2ма влюбени - 1 за друг -те са ПЕРФЕКТНИТЕ и ТОЧНИТЕ! Някой беше казал -ЛЮБОВТА Е СЛЯПА..и е така!когато обичаш някой,виждаш само хубавите му качества,лошите не биват забелязани! И ако има неразбирателство това НЕ ЗНАЧИ че някой е ДЕФЕКТЕН!!! Просто ТЕ не са 1 за друг!!!! (дано ме разбрахте понеже малко оплесках какво точно имах в предвид )
    на кратко - ТИ може да си най-големи звяр,но влюби ли се в теб някой,за него ти си най-красивото на света!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Ami....gluposti...ne moje da stoish bez gadje, samo zashtoto momchetata hich gi niama...
    a i edva li predishnia princ e bil chak tolkova nezamenim...
    men ako pitash po-skoro ti e naraneno samochuvstvieto, otkolkoto chuvstavata...prosto teia prikazki sa mi do bolka poznato, DO BOLKA>
    niama strashno, ako ima tochen, shte go namerish, ako niama, shte si napravish...momchetata lesno se promeniayt.
    PP Dano tova ne go prochete niakoe momche...

Guest
    я се самообий са на никой не му пука земи се отрови никой няма да забележи помияр такъв мислиш ли че на някой му пука са няква тъпа дрисла като тебе бе?

Ne iskam da se natrapvam, ama "samoubiavam se" se pishe s "u"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си