- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neiskam da imam gaje pove4e NIKOGA
Да де мисля че трите точки значат:"няма какво да кажа"Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
скъпа девойко ще си имаш гадже не се бой да не се занимаваш да не се париш всеки дори и големите си имат същите проблеми като теб рано ти е да се тръшкаш за щяло и нещяло гледаи си живота а гаджето нема да ти избега![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AmiПървоначално написано от gruio
nqmma dumi
![]()
КОГАТО чОВЕК СЕ ЗАДЪЛБОчАВА В ПРОБЛЕМИТЕ СТАВА чАСТ ОТ ТЯХ И НЕ ВИЖДА РЕАЛНО НЕщАТА ТАКА чЕ СИ ЖИВЕЙ ЖИВОТА И НЕ СЕ ВПРЕГАЙ щЕ ИМА ГОшО ТОшО ПЕшО ДРАГАН СТОЯН ...........КОЛКОТО СИ ИСКАш![]()
![]()
![]()
![]()
И това е вярно...занапред кокото и каквито си поискаш...би ьор селф и не се занимавай с глупостиПървоначално написано от gruio
![]()
ТА ТАКА ГЛЕДАИ СИ ИНТЕРЕСИТЕ И ПРИОРИТЕТИТЕ И .................ДРУГИТЕ СА ДГД КАКВОТО ИМА ДА СТАВА ТО щЕ СТАНЕ "КОЙТО НЕ КАРА КОЛЕЛО ТОЙ НЕ ПАДА ОТ НЕГО"
Ama ti si golqma rabotaПървоначално написано от gruio
Taka si e
Abe ve4e se opravi be q me vi6te kolko sum vesela![]()
![]()
А ТОВА Е ДОБРА НОВИНА ВЕчЕ![]()
![]()
![]()
Пуф..евала....Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o< =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ziky
Ama koe ot si4kite li4ica da priema![]()
)
Stava li purvite 2 :P:P:P:P
ъ...ъ..................ъъъъъъъъъъ....Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
Dobre de...Първоначално написано от ziky
Ebavam se
Ne go priemai navurte...![]()
![]()
лека нощ ИСТИНСКА надявам се пак да си пишем и горе главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко свикнал съмПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
хахахах тва що си мисля че беше отправено към някой друг..ама аз съм скромно детеПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
[/quote:a3350f8ac3]
Opa mai v tozi razgovor malko stanaha oburkvaciii![]()
Sorrka![]()
![]()
![]()
![]()
хахахах тва що си мисля че беше отправено към някой друг..ама аз съм скромно детеПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
[/quote:a3ad9c27df]
Opa mai v tozi razgovor malko stanaha oburkvaciii![]()
Sorrka![]()
![]()
![]()
[/quote:a3ad9c27df]
На секи може да се случичовшко е да се греши
![]()
Ам аз заради тея страдания разни не съм имал гадже от... 3-4 годинипо някога ми се иска да имам ама като се сетя че ще има край и той ще е гаден и се разубеждавам
Ама живота тече а ние после го осъзнаваме тея 3-4 години са загубени на празно..... колко можех да сменяа седях и чаках идеалната е мисля че я намерих но за сега е невъзможна любов
Любовта винаги боли...
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
/Първоначално написано от KoRn_FOREVER
ЕВАЛААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ami za sujqlenie e taka...koito i da si ima gaje i kolkoto i da e svestvo pak boliПървоначално написано от KoRn_FOREVER
ахах боли ако ти дреме,ако не ти пука -нямаш проблеми !а и да боли..така се научаваме да ценим това което имаме!Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
2 т. от правилника. Бан на профил