- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В какви цветове ще сте това лято:)
Аз си напълних гардероба с червени дрехи....А вие?
s CIKLAMENo i rozovo EST. ko che im e minala modataaa.... az she sum kat Barbiee
ako ti otiva e super vapreki 4e az ne bih nosila prodaljitelno vreme 4erveno i az ne znam 6to vapreki 4e sam zodiq oven a na vsqkade pi6e 4e na ovnite im otiva 4ervenoto.a za jaltoto da ne govorim....ka6tata mi e cqlata v jalto i oranjevo no edistvenata si jalta dreha nosih to4no 10 min i q
hvarlih poneje prosto ne moga da ponasqm da bada oble4ena v tozi cvqt
moje bi prosto az sam smahnata no e taka...
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
зелено розово и както винаги синньоооо този цвят не ми излиза от гаредероба от както се помня....ама и страшно ми ходи![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
не робувам на цветовете, имам от всичко по много![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az puk kakto vinagi :P 4erno, maslenozeleno i malko bejovo i lilavo![]()
Еми и аз си имам от всичко по нещо![]()
Три цвята: синьо, розово и зелено.
В гардероба ми меко казано преобладава синьото.Иначе имам от всички цветове![]()
1. Нямам пари за нови дрехи.
2. Дори да имах, се обличам в едни и същи дрехи и цветове всеки сезон.
Аз обичам дрехи с черен цвят, защото ми стоят много хубаво на русата косаИначе също така харесвам и розови,бели,сини , абе всичко което ми харесва си го нося,няма значение цвета
![]()
т. 2, 9
I az ne se pridurjam kum opredeleni cvetove.Vsi4ko koeto mi haresva go kopuvam nezavisimo zeleno oranjevo julto ili 4erveno..
Nai-veche dre6kite mi sa v sinio...tfa si e moq cvqt
The pain is temporary!
oranjevo i bqlo- malko strano no me kefi
Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
И аз съм така...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Аз съм предимно черни тениски и бели панталони или дънки.
по принцип - розово(kато Barbie), синьо(отива ми), зелено(носи ми настроение и свежест), бяло(като Снежанка хи-хи), електриковооранжево(нещо по-така), но тази година реших да прибавя и мъничко черно(просто ме кефи).
Ми от всичко по нещо напоследък мн се кефя на тъмно синьото нзн и аз щои бялото разбира се
еми зелено, оранжево и синьо преобладават
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
tyi kato gledam taz godina v garderoba mi preobladava sinio, zeleno i bqlo...
Оранжево и зелено - любимите ми цветове... имам и доста червени дрешкиПо принцип зависи от настроението ми - ако ми е кофти - черно, бяло... ако съм на кеф някви луди комбинации правя :Р
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mmm lilavozeleno, malko 4erveno i rozovo, tiutiunevo zeleno
![]()
черно рулззз , бяло, синьо(не бебешко), по-тъмно зелено и др. цветове също.
Само не розово,бебешко синьо и жълто,електриково зелено и т.н.