- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea - целулит
Абе, тоя новия крем на Nivea, против целулит(дето го рекламираха), добър ли е? Казаха ми, че бил що годе евтин. Каква е цената му? Накой ползвал ли го е вече?![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Струва около 16 лева + - някакви стотинки. Ползвам го вече 3 ден и какво да ти кажа... трябва поне месец, за да се види някакъв по значителен резултат. Но иначе кожата става много мекичка![]()
аз съм чувала че е малко измислен....ама много се чудя дали да не си го взема!
8т. реклама
бан на профил
ахахахха и азПървоначално написано от innna
![]()
айде този който го ползва да каже след време има ли ефект![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами аз съм доволна,вече трета седмица го ползвам и има ефект.
тоест с 2 ръце си за това да се опитаПървоначално написано от DiVaChkA
![]()
Я разкажи малко повече за този ефектПървоначално написано от DiVaChkA
.
о....да- разкажи! Интересно ми е! честно казано не вярвах че ще е кой знае какво!
8т. реклама
бан на профил
I na menПървоначално написано от innna
![]()
То щом е против целулит, очевидно целулита изчезва. Ама все пак кажете нещо повече, ако има...![]()
Обичай ме!
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
тука всички чакаме с нетърпение отговора тиПървоначално написано от DiVaChkA
![]()
Чакаме...чакаме...чакаме...
Ам..аз и писах ЛС на DiVaChkA да се появи и да ни осветли!
А докато чакаме може да пием по 1 кафенце![]()
![]()
![]()
![]()
мани, мани тя вече си се е отървала от целулита и по цял ден обикаля плажовете, а ние нека си седим и си я чакаме да ни просветлиПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си взех на AVON-един такъв зелен,сега не мога да се сетя името,по-късно ще го напиша.За стягане е и има ефектПървоначално написано от XXX_f
Айде напиши го, че това също ми е вариант...На Avon продуктите са добри, тъй че може и такова да се вземе.
Обичай ме!
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Извинявайте мацки,че се забавих с отговора но не бях влизала скоро във форума.Значи гела представлява една синкава леко гелообразна течност с приятен мириз за разлика от повечето антицелулитни кремове.Всеки ден се мажа с него по два пъти,първия преди да отида да бягам и втория след баня после.Може би знаете,че подобен вид антицелулитни продукти имат по голям ефект ако се съчетаят с някакъв вид спорт.Друго не се сещам да ви кажа,просто трябва да сте постоянни!
DiVaChka,moje6 li da kaje6 ne6to pove4e za rezultatite?
otkolko vreme go polzva6 i kakvo si postignala za da mojem da si napravim smetka dali ima smisul da go kupuvame![]()
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
Да аз се мажа с него по дупето и бедрата и ме стяга,но както казах в предишния ми пост го съчетавам с бягане.Може би бягането играе също много важна роля за целулита не знам.![]()
На ден правя някъде около 3 - 4 км и преди да отида да бягам се мажа с този гел.Определено има ефект вече трета седмица.
Бягането определено играе важна роля, даже главната.Първоначално написано от DiVaChkA
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
А горе долу за колко време ти свършва една опаковка или тубичка или както му се вика тамАз сега ще започна рано сутрин да бягам(чувала съм,че има най-голям ефект тогава) и мисля да го съчетая и с някакъв анти-целулитен гел,но се колебая какъв да е
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Нa SKIN SO SOFT ( FIRM & TONE BODY TREATMENT ) -SOFT& SLIMПървоначално написано от beb4o_bu
в зеленичко е. Аз се мажа след като си взема студен душ.
Още не ми е свършила тубичката на половината е, а вече около трета седмица я ползвам,не мога да кажа с точност абе близо за месец и нещо два най - много свършва.Първоначално написано от strange__
А това за съчетаването на някакъв анти целулитен крем с бягане не е никак лоша идея,даже ако си постоянна за месец ще забележиш голяма разлика,а след два перфектно дупе без портокалова кожа.Говоря го от личен опит![]()
Може би ставам нахална и не е много по темата,но се сетих да попитам...някой каза,че бягал по 2км....това като време горе долу колко е?!Говоря,ако се тича със средно темпо...интересува ме защото аз няма как с точност да изчисля колко тичам понеже го правя в квартала,а не на стадион (днес започнах между другото),та поне горе долу да знам колко изминавам.Благодаря ви за информацията
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше