- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- blondinki iliiii....
Ami zdraveite az iskam da vi popitam ne6to ??? Ako ste pravili sex sas blondinki ili brionetki kajete s kogo e po hybavo pls mn e vajno
P.S. Az sam Blondinka![]()
![]()
![]()
Ebasi tupia vapros..Kak moje da slagash pod obsht znamenatel vsichki blondinki i vsichki brunetki otdelno.. Vsqka si e individualna..Zavisi ot opita a ne ot cveta na kosata... Bojeee kfi neshta izmislqt![]()
![]()
Мислиш ли че по време на секс има разлика?!![]()
Ама то добре че си добавила, че си блондинка, за да оправдаеш тъпия въпрос!
Тоя въпрос само блондинка може да го зададе!!!![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ebasimo tapiq vapros Blondi da ne misli6 4e kato nq nqkoi my se pravci sex gleda kav e cveta na kosata![]()
![]()
![]()
Според мен това не зависи от цвета на косата колко е добра партниорката в леглото.Както можеш от черен да станеш рус и обратното,не мисля,че ще подобриш уменията си или ще станеш по-неопитен.
Това е съдбата на блондинките (нищо лично има и свестни момичета)Всеки има предпочитания към цвета на косата,но чак кои са по-добри в леглото....бухауьауьхаьахьх ьа не е ли строго индивидуално или...?!
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Не за виси от косата а от човека.![]()
Вече ме е срам че съм руса....![]()
![]()
![]()
8т. реклама
бан на профил
i men ve4e me e sram basi...![]()
![]()
![]()
Ако някоя е брионетка и е отчайващо зле в леглото,като се изруси,няма да стане по-добре,а ще си остане същата.МИСЛИ!
Определено не се определя по цвета на косата, но момиче, което пуска тема във форум, защото мисли, че ще е по-добра в леглото, защото е руса, изглежда тъпичко.
... ако можеш!Първоначално написано от I_love_dead_people
малииии 100 % съм съгласна с тебе!хаххахаха!мамино русо!а ти правиш ли разликата като го правиш с руси и чернокоси а?!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от WILD__BOY
axhhaxhxhaaxxahxhahaxahxahxhahaha
hxahxahxahxhxhxahaxhxahxahxahxah
ahxahxahaxhaxhxahaxhxaxhhxaxhaxahhxahxahxahxaxhaxa hhaxxahhhxaha
xhxah Dobre 4e ne sum rusa 4e i mene 6te6e da me fane sram![]()
![]()
![]()
![]()
The pain is temporary!
Абе не можеш ли да измислиш по-свястна тема,ми само се чудиш кви глупости да пишеш?![]()
vze mi dumiteПървоначално написано от WILD__BOY
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Vaiiiii za6to ne se gramne6 i ne ni napravi6 usluga da ni otarve6 ot prisastvieto siNelicepriqtna blondinka...
![]()
a briunetki s rusi ki4uri nqkva sredna rabota li se vodqt? ako moje taq deto e pusnala temata da mi otgovori 6te sam mn blagodarna 4e kato gledam mn razbira ot tiq ne6ta![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Първоначално написано от blondi
мацка плс не ставай брюнетка , ще ни изложиш![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Предпочитам червенокосите =), но от двете възможности, привърженик съм на блондинките.
ХАХАХАХАПървоначално написано от skate_warrior
Напълно вярно!!! =D>