.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Kade, koga, kak ?

Hybrid View

MI az...
    Guest

Kade, koga, kak ?

Dobre de hora... s priqtelkata mi mn se obi4ame i mislq 4e skoro 6te go napravim. I na dvamata 6te ni e za purvi put i iskam za neq tova da e ne6to nezabravimo i se 4udq kade, koga i kak da go napravim... daite nqkvi idei koito oba4e da ne sa neosu6testvimi... xax

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi moje vuv vas ili v tqh kogato re6ite

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Az se 4udeh ne6to podobno...sega 6te po4vam rabota lqtoto i mai 6te e vseki den.Nqma da e problem da se vijdame ve4er,no togava i u nas i u tqh ima nqkoi i ne znam mnogo gadno se polu4ava

Stiga da imash dobroto jelanie mojesh da podgotvish edna priqtna obstanovka i slychkaat da ostane kato priqten spomen i u dvamata! TRqbva samo da imash malko jelanie i vuobrajenie. Principno ne e mn xubavo tezi neshta da se planirat mn mn, zashtoto ne se poluchavat.. moje bi trqbva da bude iznenada sprqmo tvoita pr. Nqkoq vecher, kogato si sam u vas i q pokani..sloji sveshti, vino i nqkakvi taki romantichni detaili i tq shte bude pr iznenadana. TRqbva da budesh vnimatelen i vsichko shte e ok!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    e tozi problem go ima po4ti vseki teen ... nz kak da ti pomogna ...ina4e parviq pat ne go misli tolkova prosto se slu4va
    Love you Kris !!!

ima hoteli be deca ili pa napravete go u nqkoi va6i priqteli .. a ina4e da ne e hubavo mn da se planira 6ttoo mn 4esto se precakva i e super gadnu slu4valo mi se e ..
    YoU'rE tHe rEaSon I d0n't trUst n0 oNe..

Цитирай Първоначално написано от s0s0LidkiD`f
    ima hoteli be deca ili pa napravete go u nqkoi va6i priqteli .. a ina4e da ne e hubavo mn da se planira 6ttoo mn 4esto se precakva i e super gadnu slu4valo mi se e ..
    ебаси тъпото исказване "има хотели бе деца" ... представи си го на по 15 години (предполагам) две лапета отиват и си наемат хотелска стая... бреййййй
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си