.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

...daite da se uredim :PpPpp

zdraveite ...ako nqkoi iska da si podredi jivota dori i 4rez internet neka punse neshto kato svoqta obqva kvo iska ot polovinkata si i da se oredite ))))
    P.P izvinqvam se ao vi se strori tupo no na men mi se stryva qko da si imash nqkoi Net fr
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Здравейте.Казвам се Цветан.....приятелите ми викат Цецо,ziky Цеко или кой как му падне......разбирасе не възразявам.....Роден съм 3 Май(телец) 1991 година в София.Сега живея в банкя със семейството ми...Занимавам се с компютри...макар и начинаещ в тази област,намирам най-голяма утеха в компютрите..Преди обичах да играя игри и да вися по клубове...но с времето осъзнах,че човек трябва да има цели в живот и да има полза от него.Именно за това позарязах игрите и реших да се занимавам с нещо по-полезно като преинсталиране на уиндолси,правене на HTML-чета и други....вярно не се искарват кой знае колко много пари но си заслужава...с течение на времето съвсем зарязах игрите и започнах по осърдно да се занимавам с тези неща и ей ме на..
    Принципно,аз съм малко по различен тип характер от другите на мойта възраст...Веднага давам пример:
    -повечето момчета и не само момчета,а и момичета на тази възраст обичат да ходят по дискотеки,барове,клубове,з ведения,да пилеят пари за щяло и нещяло..аз не съм такъв...предпочитам да кисна пред ПЦ-то и да си щракам това унова,от колкото родителите ми да треперят къде съм и какво с кой правя...
    Относно дискотеките:да,съгласен съм емоция си е,но нито обичам да излизам до късно нито мога да танцувам сувес нито има с кой да се ходи по дискотеки...плюс това дискотеките да бяха дискотеки а не места,където неволно да бутнеш някой и вече той е най-великия и може да те направи на каквото си иска и от там тръгват разправиите от типа:"знаеш ли кой съм аз.." или "стой тука е са ше видиш кой ше викна.."....да именно това са хората на бъдещето...
    -друга основна черта която имам е да помагам в къщи.Това ще рече:миене на чинии,чистене,бърсане на прах,белене на картофи,простиране,пазарув ане и какво ли още не.....обичам да се занимавам с ток ел инатслации уредби и муз.устройства и най-вече да ги разглабям...именно тези неща ме правят по обикновен от другите....по това мога да съдя че не обичам нафуканите мамини куклички с руси коси,които се мислят за голямата работа и че света се върти около тях и че Бог работи за тях...От страна на момчетата пък не понасям покрай мене да минават "истинските мъже" а именно:руса коса,обица,дънки по тялото,загащени крачоли в БОТУШИТЕ,коса,стърчаща на сяка една възможна посока,с цвете зад ухото,гушнали се един с другимо и пейки "мила родино"....Просто незнам какво толкова им харесват момичетата...Но нали знаете,всеки си има вкус и право на свой личен живот....
    -много съм против секса за малолетни и особенно връзките от типа:"аз съм на 13,а той е на 22"....пълна измислица...а на въпроса защо момичетата правят това ,смисал че ходят с "ГОЛЕМИ батковци" те коментират следното:"Те са сладки и имат повече акъл..".....да да.....може наиситна....но ето как ще коментирам аз:-или тези големи батковци са прекалено малоумни,или наиситна могат да се чустват педофили,защото ако наиситна имаха акъл,щяха да се сетят за факта,че са вече зрели хора,предстои им казарма,деца,женитба и какво ли не....какво правят изобщо с тези момичета.....е да де то е ясно....Но нека не засягаме повече тези двойки...те си имат мозък и знаят най-добре какво правят
    -последната отличителна черта ми е това,че обичам кучета,обичам да си хапвам,обичам си компа и сички останали които са ми в стаята,обичам да се интересувам от непознати за мен неща и най-много обичам думата обичам....
    Сега какво не обичам:не обичам да гледам телевизия,защото дават глупави и повтарящи се неща от типа на:"О,Карло,порфамор....",не обичам да ме лъжат,не обичам парите защото ги нямам и защото не са нищо,не обичам да съм навън до късно и да ходя по дискотеки,не обичам изневярата,не обичам да си лягам рано,не обичам да нямам нет и компа ми да е далеч от мен.....
    Ето няколко други важни неща:
    -не пуша;
    -пия само в ограничени количества и само когато ми е кеф;
    -имам снимки,въпреки че не обичам да се снимам,защото не излизам както трябва (снимките са на този адрес) ;
    -не чета книги,както и не обичам да уча;
    -не ходя по кафета дискотеки и др подобни;....
    -имам зелени очи;
    -постриган съм много ама супер късо;
    -около 170 и нещо съм

Мисля че за мен стига толкова...

Контакти:
    E-mail:ziky@abv.bg

Това съм аз и почти сичко около мене...който го интерресува да пише

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Tumna kosa po vyzmojnost mnogo kyso podstrigan - pyrvi nomer :P
    Kafqvi ili pustri ochi..
    Visok nad 1.80
    okolo 70-85kg :P

Am...harakter...zabaven,ymereno ligav,mil,nejen,da znae kakvo e lubov i da ne lyje i da ne licemernichi ))

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хаха
    стига бре хора,стига
    защо търсите запознанства чрез интернет???
    толкова ли нямате познати и приятели?
    жалко

и бибонке-мисля,че 1 изстрел ще бъде достатъчен!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    1 Въпрос! Не ти ли писна да си вреш косата във очите?

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: ...daite da se uredim :PpPpp

Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    zdraveite ...ako nqkoi iska da si podredi jivota dori i 4rez internet neka punse neshto kato svoqta obqva kvo iska ot polovinkata si i da se oredite ))))
    P.P izvinqvam se ao vi se strori tupo no na men mi se stryva qko da si imash nqkoi Net fr

az nqmam takava a i ne mi trqbv :d

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    forrzi zashto edin da mi e dostatychen..na mene mi trqbvat okolo 5-6 za da se otyrve chovek ot mene :PPPppPPPppPPP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си