.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: izpotqvaneto:((

Guest

izpotqvaneto:((

off iskam da vi pitam kak da izbegna da sa izpotqvam.polzvam vs raboti na dove ,Fa ama ne staa4yh za ne6to det sa kypyva ot aptekata ama nz kak sa kazva.lqto e i e super kofti da ima6 toz problem i to v pove4eppplllsss pomagaite!!!!!

еми секи се изпотява,но трябва да ползваш дезодоранти и стикове...

polzvai rexona !
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Oдорекс - купува се от аптеките...с червена капачка е..нанасяш три поредни вечери и предпазва за 14 дни
    Успех

Цитирай Първоначално написано от Ena``
    Oдорекс - купува се от аптеките...с червена капачка е..нанасяш три поредни вечери и предпазва за 14 дни
    Успех

Абе тва безопасно ли е????Всмисъл да си спреш изпотяването за 14 дни и после гледай какво става.Стига бе тва е гнусноооо

polzvai rolonite na avon protiv izpotqvane deistvat

Повече от фен
    mi az da vi kaja izpolzvala sam vsi4ko do sega(dezoranti,stikove,rol-on,sprei)i nqma faida.smisal deistvat ama za kratko vreme.do sega ne sam namerila ne6to koeto da me predpazva celi 24 4asa

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    mi az da vi kaja izpolzvala sam vsi4ko do sega(dezoranti,stikove,rol-on,sprei)i nqma faida.smisal deistvat ama za kratko vreme.do sega ne sam namerila ne6to koeto da me predpazva celi 24 4asa
    Виж сега потенето не се спира - спира се миризмата на потта. От самото име идва (odour е миризма - сети се какво е дезодорант).

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    Виж сега потенето не се спира - спира се миризмата на потта. От самото име идва (odour е миризма - сети се какво е дезодорант).

Така е.Дезодорантите спират неприятната миризма а не самото потене.Но все пак смятам че от всичките видове дезодоранти най-добре действат стиковете

Guest
    pri men puk sus stik4e e po-gadno,za6toto kato mi e toplo i kato si go sloja to se raztapq i stava ne6to otvratitelno....

аз сега като е много горещо се потя ма не да текат капки от мене а кожата ми е .. хмм .. цялата влажна и не мирише изобщо . не ползвам никакви рол-они и подобни глупости щот файда от тях няма . Хвърляй си на ден пон е по два душа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си