- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е най-якото даскало в Бургас?
ПМГГГГ![]()
..мразяяяя я тая математикаааа
![]()
..ама пак се набутах вътрееее..
![]()
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
За мен най-хубавото си остава АЕГ ,макар че и строителния си е голяма мания(все пак аз уча там) И директора е мн готин. Значи при нас има 2 варианата-или учим, или не, никога не сме имали намалени часове хаха, а и почти никога не ни занимават с някви мероприятия да ходим и т.н. и когато трябва да учим в събота не ходим. Абе въобще...много си е готино там \
/
kakto kazvahmeurocite bqha trudni
no ne za tozi koito u4e6e. No taka ili ina4e az si obi4am u4ili6teto za koeto u4ih po edno vreme.No sega sam v 6veciq na sever ot balgariq no pak tuk sega e po lesno pone taka mislq e 4ao do sega 6te vi pi6a o6te mojebi utre bez bretesneniq az 6te doida 4ao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pls kajete mi v koe huvabo i dobre obrazovatelno u4ili6te da ida
6toto 6te kandidatstvam sled 7 klas i sam ot edno selo blizo do burgas
pls nqkoy da mi kaje
не разбрахте ли че НЯМА елитни училища в Бургас от сумати време.. друго си е вече какви филми си набивате...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Естествено, че ИтАлИаНсКаТаааА... Г.Р.Е-то! Купончееее, събрали сме се най-лудите, най-психясалите ... и никога на съм вярвала, че някога ще ходя на даскало с удоволствие...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaicite italqnska verno ste manqci ama q se pouspokoi 6oto i ednata ispanska hi4 ne e zle...Ako iska6 maniq i ezik ela v GRE-to nai manq6koto daskalo s nai manq6kite horica i izob6to ebati maniqta ..e vajnoto e i na kav klas 6e popadne6 az sq sam zaek tam s ispanski iiiii ebati qkoto klas4e ebati qkite daskali(ima i izkliu4eniq )i izob6to adskiq kef
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…
http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/193028.gif[/img][/url]
брей така ли и що не се знаем с теб тогава като и аз съм заек във испанскаПървоначално написано от **SuNsEt**
но за тва че в ГРЕ-то е най-мания съм съгласна с теб независимо дали испанска,френска или италянска а бе ако влезеш тук няма да съжаляваш :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
nAi-golQmata mAniq e v ToxAaaA i ikonomi4eskiq az o6te se kolebaq kyde da vlqza dogodina![]()
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
ee аз съм учил 1вия срок там / преди да се преместя в сливен/ В Тоха става дума
![]()
Plss помогнете! Предстои ми да кандидатствам (изпитите вече минаха) ,обаче аз още не съм решила къде да ходя.Ще е или немската или ПМГ, но не знам кое е по-добро. Спород вас???
![]()
When I`m bad,I`m better!
различни хора,различни интереси. Не мога да каже кое е най-якото училище в Бургас..повечето предпочитат езикови,аз лично съм от 4ти клас в ПМГ и сега ако мога пак за там ще се пробвам,дано ми стигне бала..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
предполагам биха ти казали немска..а ве ти решаваш!Първоначално написано от swetyYkittyY
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Първоначално написано от numsi maniachka
![]()
![]()
охх...даскалото си беше много яко преди да дойдат такива като вас.То и сега си е яко,ама като изключим такива като вас ``актьори`` и запълващи бройката ученици
И запомни едно...винаги има лесно,но е по-интересно да минеш през трудностите.Ти въобще замисляла ли си се за твоето бъдеще,за това какъв човек ще бъдеш след 2-5-10 години?!?!Не е зле да помислиш върху това (:
Go fix yourself !