.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    BURGAS

trqbvat li roditeli vuob6te?

na6te sa razvedeni ot 14godini i kaji re4i jiveq pri maika si ama to edno jiveene tq e v italiq i sega jiveq s baba i dqdo koito same otgledali i maikami i ba6tami sigurno same gledale mnogo malko ama taka e po hybavo za6toto nqma koi dati mrunka na glavata ama kakto i dae sega jiveq s baba si dase vurnem na dumata no nali znaete tq regylira kran4eto za pari i go dava po izkuso no roditelite samo mrunkat zatova nqma polza ot tqx
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не се обиждай, но... не мислиш ли, че разсъжденията ти са малко ограничени.. все пак родителите на са само за да ти дават пари.. нито пък баба ти и дядо ти мислиш така, защото си живял повечето време без тях
    наште понякога мн ме ядосват, но все пак ги обичам и нз кво бих правила без тях
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Виждам втората безмислена твоя тема в този форум!

Трябват ми, да! Както каза valantain_love родителите не са само за пари. Всъщност за мен родителите са хората, които са ме отгледали. В моя случай са биологичните (не е доказано) ми майка и баща. Може да не съм в идеални отношения с тях, което е нормално, но са ме научили на доста неща (можеше и на повече)

estestveno 4e mi trqbvat na koi ne mu trqbvat

Guest
    как може изобщо да има подобна тема?! разбира се че трябват!Не само за пари бе човек,в трудни моменти кой ще е до теб,кой ще се мъчи да те разбере,кой винаги ще те закриля?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    според мен говориш пълни глупости,на кой не му трябват родители найстина доста пъти сме имали кавги и спорове но немога да си представя какъв щеше да е живота ми без тях,а и не искам да си представя,а и само едно запомни докато гледаш на ваште само като за спонсори няма да си промениш мисленето,не си прав по тоя въпрос
    това е моето мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Имало е моменти,в които бих се съгласила с твоето мнение,но след като разсъждавам осъзнавам че родителите са изключително важни.Ти от доста време живееш без тях и е нормално да мислиш така.Не са били до теб в най-тежките моменти,родителите не са само"мрънкащи" и"изискващи".Те просто искат най-доброто за детето си.Не трябва да ги виним за това.И ние ще се държим така като станем родители-не мислите ли?!

Фен
    Град
    BURGAS

xai

izvinqvaite no moje ida raboti6 i dase izdurja6 sam koeto e po hybavo i nqma nikoi dati durji smetka za koeto ai znam li vie ot va6ata gledna to4ka e drugo vie samo za pari gi tursite ako ne e taka 6eme izvinqvate taka 4e dasi samostoqtelen e nai hybavo
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Estestvano,4e ti trqbvat Za tva gi ima pomisli malko i 6te razbere6

If4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    estestveno 4e mi trqbvat na koi ne mu trqbvat
    Nem,na men takiva roditeli kato moite ne mi trqbvat.Te bez tva ni6to ne pravqt za men,osven da mi davat pari,a kato navar6a 18 moje i tova da ne pravqt.Vsi4ko,koeto sam nau4a e ot kakvi li ne drugi hora,samo ne i ot tqh.E,trqbva da se 4uvstvam blagodarna za tova,4e mi pravqt filiiki za zakuska,no vsi4kata druga domakinska rabota se podelq na 3 i ob6to vzeto se 4uvstvam kato v ob6tejitie,v koeto jiveq s nqkvi slu4aini tam i trqbva da se iztarpim o6te izvestno vreme.

Град
    Bulgaria :-)
    o0o0o0 koito smqta 4e roditelite ne mu trqbvat naistina e zle s akyla!!!Makar adski mn puti da se karame s na6ite i v opredeleni momenti da ne iskam da gi vijdam i da ne iskam da sa6testvuvat prosto ne moga bez tqh!!I mislq,4e tova e normalno za vseki edin 4ovek!
    ДоБрИтЕ МоМиЧеТа ОтИвАт в рАя,а ЛоШиТе кЪдЕтО Си пОиСкАмЕ!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си