- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ръст и килограми
Здравейте! Искам да попитам според вас колко минимум трябва да е висок/а и тежък/а момчето/момичето, за да го харесате? Очаквам мненията ви.![]()
Моля отговорите ви да бъдат така структурирани:
Това е просто пример, моля да не се съобразявате с тези числа!граница на кг: 50-60
минимум ръст: 160+
Нямам предпочитания...стига да не е много по-нисък от мен...въпреки,че и това е глупаво,защото ако се влюбиш в такъв човек-нисък,висок,слаб,дебел....ня а да ти пука какъв е
Ми по-високо и по-тежко от мен!![]()
минимум- да не бъде точно кожа и костиче много обиват
ръст- да не е джудже , не че искам да обидя някой само изказвам мнение
пол- и момче и момичехихихих
В любовта винаги единият обича , а другият се оставя да бъде обичан !!!
Kato si haresam nqkoi go vodq na kantarite v centyra za da go preteglq![]()
Аз съм на 14 години.
Висок съм 172 см.
Тежа 70 кг.
Дебел ли съм?![]()
А колкото до темата:
ръст: 160-170
кг: по-малко от моите килограми
Spored men kriterii nqma.Plesne li te vednuj lubovta po 4eloto hi4 nqma i da zabeleji6 rysta kilata i t.n.
Точно изказване. Подкрепям.Първоначално написано от Burton89
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Аууу пак ли бе в сто теми съм си дал предпочитанията ,но айде и тук.
граница на кг: от 45 до 60
минимум ръст: от 170 до 180
Ми не знам, аз съм на 15 години и съм висок 182, тежа 79 кг. Не съм дебел, а строен.
Предпочитанията за момичи са
Височина - 165-180
Тегло - 45-60
..
граница на кг: 45-55
минимум ръст: 160-170
НЕ мисля че ръста и килограмите определят един човек.ако има любов тези две неща са без значение.на мен лично не ми пука дали е нисък или висок или дебел или слаб.важното е да има ЛЮБОВ.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първоначално написано от Eimi_{}
Mi az lichno sym hodila s momcheta malko po niski ot men.Hodila sam i s edna glava i neshto po visoki.Sichki bqha stroinichki.Do sega sym nqmala priqtel,koito da e edyr ama tova ne mi prechi i za napred da si imam![]()
granici na kg: tova e bez znachenie za men
minimum ryst:mm predpochitam pone 175sm
pol:momche \/
Това са нещата които най най малко ме интересуват и гледам в едно момиче...никога не ме е интересувало дали е по ниско по пълно по високо и т.н.....за мене е важнод а има чуства искреност и солидарност...сичко си идва от самосебе си......даже мога да кажа че изобщо не ме блазнят куклите с къси поли и руса коса и какво ли още не.....![]()
ami nqmam 4ak takiva to4ni suobrajeniq za rust i taka natatuk,oba4e durja da ne e po-nisuk ot men
Abe kakvi sa teq gluposti...Ako 6te da e 100 kila ama stiga da ima skurce i du6a ...A ne da e 60 kila i da e nqkuv fuklio... Ne me interesuvat takiva raboti a puk i koito me haresva takava da me haresva na koito ne mu iznasq da se iznqsq
Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
![]()
ami az sum si slaba ama kato vidq po ulicata nqkoq jena s nadnormeno teglo i do neq muj - kliu6tav da sa se pregurnali ili hvanati za ruce mi staaa mn gadno... nz .. izglejda nqkak si... oburkano...
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Щом се обичат и са преценили че няма проблем значи няма проблемПървоначално написано от Dreamfall
![]()
e da ama e gadni4ko... kofti mi stava... ama ne 6toto me e gnus a 6toto prostoo.. ae i az nzПървоначално написано от ziky
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
xaxaxa takuf jaluk kato DareForMore nesa sumnqvam che e pusnal takava sduhana tema ebahti prokajenoto lapence!
mi toi e nai-golqmata mutra v IRC...p1k e nqkfo komplexar4e