- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ръст и килограми
аз съм 50 кг ... и съм 1.60 ... ама се чувствам и тка добре :P
Ami iskam da e po-viskok ot meni da e po-tejuk ot men
![]()
JiVeI BuRzO, UmRi MlAd, BuDi KrAsIv TrUb!!!
Бах я темата![]()
Аз съм 194 см висок и тежа 72 кг баш на място съм си![]()
А за момиче във всички случай ще е по ниска от мен осван ако не си хвана някоя плажна волейболисткаГлеам да не е дебела,че кат се напият да мога ги нося лесно а не неква 120ова мадама
![]()
![]()
MN VAJNO viso4ina, kilogrami i merki ne mogat da sa kriterii za tova dali edin 4ovek e debel klio6tav grozen ili krasiv primer: az i edin poznat sme ednakvo visoki no na men ne mi li4at kilogramite dokato toi svali 10 za da izglejda slab
po temata
az 190 cm
75 kg
m sym
za madamata
pone 170
slabi4ka no ne tapiciran skelet
da si ima krasivi formi
po princip ne dyrja momi4eto da e visoko no ot esteti4eska gledna to4ka se pak sym 190 cm
VESELI PRAZNICI
не мисля че е толкова важно кой колко е висок и тн....както каза някой преди мене ако любовта те застигне...няма да ти пука за тея неща!!!а иначе на въпроса:
аз164см някъде
тежа около 55кг....много ли е?!
за негоммм някъде 178см
килограми70-80...ама не сланинки де!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
173 и 53кg важното е човек да се харесва![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
A spored mene e edno vqrnoto ne6to.Rystyt i kilogramite ne sa vajni ,spored men e po vajno kak izglejda6 (4aroven/na ,sladuk/ka i t.n )
Ами нямам един определен критерий. Не ми се вярва да заведа момчето да го премеря.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Винаги съм искала да бъда с високо момче и никога не се е случвалоСегашния ми приятел ми е идеален. Аз съм 170, а той 175. Килцата не са от значение за мен, стига да не е наднормен или поднормен
![]()
хм..... ми мом4ето трябва да е по високо от мене... пък килограмите немат зна4ение!!!!!!![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
няма зна4ение важното е да ми хване окото![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Що се оправдаваш ве педераст прост ?!Първоначално написано от Анонимко
Аз съм 188 сантиметра висок и бях 126 кила, сега съм 108.
Весела Нова Година.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм висок около 1.85 и предпочитам момичето да е около 1.60-1.75 и да е стройна,чаровна и бла-бла-бла![]()
х2Първоначално написано от Циндил-Пиндил