Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Mi da ama az vse oshte go obicham i to tvurde mnogo i za tova nz kakvo da praq da go pitam li dali otnovo shte se poluchi neshto mejdu nas{za 8-mi put moje da vi se stori mn tbpo i glupavo no ako sme zaedno shte e za 8-mi put}no ako me odreje ili puk .. abe nz..kajete mi da govorq li sas nego ili da se opitam da go zabravq po nqkakav nachin,no nz kakav,zashtoto toi postoqnno idva i me pregrushta kogato sme nasame....:~(((
Всички те разбираме перфектно .. Моят съвет е да не се унижаваш повече , защото след като 8 пъти сте тръгвали и късали то... той просто се възползва от теб и си играе с теб .. според мен ! Остави го сам да осъзнае грешката си .. Не му натяквай присъствието си .. И ако наистина има нещо към теб той ще те потърси.. А тези прегръдки за който говориш са просто навик а ти се оставяш да бъдеш хиляди пъти наранявана заради него ... дръпни се кажи НЕ .. Не може той да прави каквото си иска с теб а после ти пак да отиваш при него. Кажи му или ще си с мен или не какво е това само да те обърква и унижава.. няма да го бива така . поговори с него само той ще ти каже как са нещата..