.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ЛЮБОВ

ЛЮБОВ

Просто това чувство което ако е споделено ни праща на седмото небе,а ако не сме на 3 метра под земята.Тя може да ни направи много щастливи ,но също така и много нещастни.И целия свят според мен се крепи на тази дума ЛЮБОВ.Да е обичаш е най-хубавото нещо на света.Но не бива да забравяме ,че от любовта боли.И все пак с тази тема искам всеки просто да си каже мнението какво е за него любовта.
    Come on and dance

za mene lubovta e vsi4ko

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Любовта...най-прекрасното чувство за мен.То те кара да се чувстваш жив,да има смисъл да живее,осмисля живота ти,променя те...Прекрасно е да даваш любов,да се отдавам напълно на един човек и да получаваш същото в замяна.Любовта е ...нещо много красиво!Разбира се много хора страдат от нея,понякога тя върви ръка за ръка със много тъга,сълзи и разочорование,особено ако е несподелена или този човек те разочарова,но си струва да преживееш тези мигове,защото периода в който си влюбен те прави много по-щастлив и те кара да забравиш за всички лоши моменти.Пожелавам на всички винаги да изпитват това чувство,то да е споделено и... наистина да усетят от това щастие,което носи любовта.Обичайте се

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    съгласна съм
    въпреки че първоначалният ми опит показва друго, съм сигурна, че не всички имат такъв лош късмет случват се и хубави неща на тоя свят :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

не желая да има любов за мен защото от нея най- много боли а може би не съм подготвена за това .. и по скоро като остарея може и да си помисля за това като нямам друга работа сега ще си живея живота и няма да си тормозя мозъка с такова нещо което може да ми донесе единствено болка ако изобщо го има
    В любовта винаги единият обича , а другият се оставя да бъде обичан !!!

Guest
    Любовта - това е готовността да подариш сърцето си на някой, съзнавайки опасността то да бъде разбито на парченца. Това е чувството, което може да те накара както да бъдеш на върха на щастието,така и на дъното в страдание... Любовта е неизменна част от живота ни и въпреки всичката болка,която понякога носи, щастливец е този,който да обича истински.

Повече от фен
    Град
    Mars
    любовта наистина крепи света.за мен тя е желанието за живот.без любовта нема смисъл да живеем.наистина любовта е всичко.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    любовта е нещо невероятно,прекрасно чувство,а когато е споделена те кара да се чувстваш жив.....любовта е болка,сълзи...но и щастие,смях,онзи трепет в сърцето....любовта е смисълът на човешкия живот.....нещото заради което има смисъл да се раждаме! и има една мисъл,която ми е страшно любима "Човек живее истински,само когато умира от любов!"......
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Lubovta e ne6toto koeto ni sazdava i koeto nie sazdavame sled tova...Lubovta e ne6to koeto ni dava jivot,koeto ni kara da se radvame 4e sme jivi i 4e jiveem.Tq e prekrasna....i vseki q nosi v sarzteto i dushata si.Predi vsi4ko obichame semeistvata si..
    A onaq lubov,koqto vseki 4aka tzql jivot i q tarsi vav vseki..tq e kato prizratzite..vsi4ki kazvat 4e sashtestvuva,no malcina sa q vijdali.
    Az mislq 4e sam q vidqla i naistina si zaslujava da go izjiveesh,zashoto 4uvstvoto e nepovtorimo!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си