- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПОРЕД ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
pfffffffffffffffffffffffffПървоначално написано от SuMmEr_F
TVA MI E TOLKOVA POZNATO 4E NQMA NA KUDEEEE
Ami tova mom4e se e privurzalo 6tra6no mnogo kum teb i iska neprestanno da e do teb ama taka nestava ebatiiiiii
Znam kolko e gadno...
Znae6 li kak zavur6ih tazi vruzka........
S KRAIII
.....
![]()
гаджето ти е с лабилна психика определеноПървоначално написано от SuMmEr_F
трябва повече време да прекарваш с него тои се чуства самоте когато неси с него това е просто
ми тей е като се фащате със някви келеши със пари коли дет са от мама и тати или някви здухани типове на по 25-30 дет и те имат пари и коли и по цял ден ви командят и не ви дават да пръднете без тях после ревете по форумите
кой на кот си постели на това ще спи чат ли си ?
било ти е хубаво да те вози у колата и да си вириш нослето ама ся не ти е хубаво като те прай гърбава нали......... ех дете земи порасни щото виж у какви лайна си се набутала![]()
хах едва ли се страхува ,че ще ме загуби защото го знам много добре ,че ми изневерява и си играе с мен но ако си играят с него става опасно.просто кажа ли му една дума на криво ми се сепва и казва неща от сорта "май щи клъцна главата" или пък "чувала ли си една песен -бум бум по твоята тиква" и сякви глупости.![]()
Come on and dance
![]()
абе щом ти изневерява...ти луда ли си да си още с него?...режи го!...Първоначално написано от SuMmEr_F
vyprosa e tam 4e za iznevqrata mu razbrah po edin drug na4in.pisah mu ot drug nik v 4ata i kato go pitah dali ima gadje toi mi kaza 4e ima i se kazva s drugo ime 4e nqma neina snimka i dr ne6ta opisa mi syvsem drugo momi4e i nakraq po4na da se svalq s men (izmislenata) da iska da pie kafe s men da idva vednaga pri men da mi vika 4e sym mnogo gotina 4e nikoga ne mu bilo po priqtno s momi4e absolutno si4ki gluposti koito mi e kazval i na men . a ako razbere 4e sym napravila tova prosto....abe ujasTПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Come on and dance
![]()
Може ли само да те питам кво праиш още с тоя човек...тва не е любов твойто,а мазохизъмПървоначално написано от SuMmEr_F
Много често сме подложени на тормоз или лишения в името на любовта към любимия......за да е още с енго въпреки сичко значи се обичат и то иситнски!!!!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Или просто той иска тя да му бъде негова собственост и да си манипулира както си иска...според мен тва не е любов,отказвам да приема,че еПървоначално написано от ziky
Това не е любов,а ако беше нямаше да те изнудва,защото тва не е нищо повече от едно изнудване!
според мен това е много жестока манипулация! не е редно!![]()
8т. реклама
бан на профил