.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Това е.. НАЙ ама НАЙ - тъпото нещо на света..
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами ,, който може -нека го опише,аз не мога,sorry .

секс,надървя ми са
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

когато имаш пеперудки в коремчето .. (sun)
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    Skenderland
    Всички тези "пеперудки" и преобръщането на стомаха може да се дължи както на истинско влюбване,така и на временно увлечение.
    Освен цялата тръпка,която носи любимия човек,усмивката,която те кара да се чувстваш по-жив от всякога,целувката,от която ти се завива свят и мекия глас,който гали нежно ушите ти и те кара да слушаш все по-задълбочено.Когато те докосне,чак да изтръпваш,да омаляваш и когато затвориш очи да се чувстваш все едно си на небето.
    Но всички тези физически чувства не обещават нищо /има и още от тях де /.
    Важно е,когато ти сам си готов да му дадеш сърцето си,без да поискаш нищо.Когато можеж да се изправиш пред него ида кажеш с чиста съвест "Аз мога да ти дам всичко от мен,да изменя на себе си,да жертвам всичко,за да си с мен!Готов съм да мина и през Ада за теб,готов съм с всяко мое действие да докажа любовта си пред теб!",без да поискаш нищо в замяна.Когато си готов да покажеш онова беззащитно дете в себе си,без да те е страх от упрек и нараняване!Просто да бъдеш себе си с някой!
    На мен лично ми се е случвало да се видим и непосредствено след като се кача в колата си да заплача с глас,просто заради факта,че на момента не е до мен!Случвало ми се е да плача от радост,когато се видим за 10 минути!Случвало ми се е и целият ми свят да се срине за секунди просто от 2 думи!
    Зе мен това е любпвта,и колкото и да ми се иска няма да мога да я опиша,просто се чувства.Май се отплеснах.
    Пожелавам истинската любов да срещне всеки!И да е споделена.Чак тогава се оценя света и живота.

П.П. В една песен ... Roxette - Listen to your heart ... се пее "When love was wilder then a wind" /"Когато любовта беше по-дива и от вятъра"/ ... мога да кажа само,че наистина може да бъде ...
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Кой ги копае тези теми от 2006,при това написани на МАЙМУНИЦА
    Няма значение,че е стара темата.Хубава е и има смисъл.А относно маймуницата ... е,ще го преживеем... надявам се след 3 години да сме станали по-грамотни
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Стара тема.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си