- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo e da si vluben?
Това е.. НАЙ ама НАЙ - тъпото нещо на света..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ами ,, който може -нека го опише,аз не мога,sorry.
секс,надървя ми са
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
когато имаш пеперудки в коремчето .. (sun)
* brunettes
do it better ;] ..
Всички тези "пеперудки" и преобръщането на стомаха може да се дължи както на истинско влюбване,така и на временно увлечение.
Освен цялата тръпка,която носи любимия човек,усмивката,която те кара да се чувстваш по-жив от всякога,целувката,от която ти се завива свят и мекия глас,който гали нежно ушите ти и те кара да слушаш все по-задълбочено.Когато те докосне,чак да изтръпваш,да омаляваш и когато затвориш очи да се чувстваш все едно си на небето.
Но всички тези физически чувства не обещават нищо /има и още от тях де/.
Важно е,когато ти сам си готов да му дадеш сърцето си,без да поискаш нищо.Когато можеж да се изправиш пред него ида кажеш с чиста съвест "Аз мога да ти дам всичко от мен,да изменя на себе си,да жертвам всичко,за да си с мен!Готов съм да мина и през Ада за теб,готов съм с всяко мое действие да докажа любовта си пред теб!",без да поискаш нищо в замяна.Когато си готов да покажеш онова беззащитно дете в себе си,без да те е страх от упрек и нараняване!Просто да бъдеш себе си с някой!
На мен лично ми се е случвало да се видим и непосредствено след като се кача в колата си да заплача с глас,просто заради факта,че на момента не е до мен!Случвало ми се е да плача от радост,когато се видим за 10 минути!Случвало ми се е и целият ми свят да се срине за секунди просто от 2 думи!
Зе мен това е любпвта,и колкото и да ми се иска няма да мога да я опиша,просто се чувства.Май се отплеснах.
Пожелавам истинската любов да срещне всеки!И да е споделена.Чак тогава се оценя света и живота.
П.П. В една песен ... Roxette - Listen to your heart ... се пее "When love was wilder then a wind" /"Когато любовта беше по-дива и от вятъра"/ ... мога да кажа само,че наистина може да бъде ...
Стара тема.