- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomosht :(
mi zdraveite i ot m3n..zna4i imam malak problem..edno mom4e mn me haresva celuvahme se i naposledak samo mi zvani i pra6ta smsi no vs kazvat 4e e jenkar i 4e samo precakva momi4etata..az ne go haresvam o6te no se strahuvam ot tova 4e 6te tragnem i 6te po4na i toi 6te me zareje...vsi4ki kazvat po dobre nedei nz kakfo no nz.. ;( mn momi4eta go haresvat i moje bi zardi tova..nz mn mi e obarkano i ako mojete d ami dadete savet 6te vi pada mn blagodarnamersi predvaritelno !
6to gi slu6a6te prosto iskat da te razdelat s nego
![]()
"Аз не го харесвам още"...
Че защо тогава излизаш и се целуваш с момче,което не харесваш?Колкото до тва какво да направиш...ми опознай го като за начало,като не го харесваш опитай се да научишщ повече неща за него,за миналото му,за итересите му,плановете му,поговорете за чувства,какви връзки предпочита...Дори от един разговор може да разбереш много неща за дадения човек.Просто трябва да знаеш как да подходиш.И не вярвай на останалите,а на собствената си преценка!
Първоначално написано от LP_girl_14
излиза и се целува с него защото е много харесван и да се покаже ... а ако тръгне с него ще е поради същата причина което е мнооооого тЪпо... ако наистина имаш чувства тръгни с него.. но след като си неуверена изчакай малко време , не слушай другите и ако тръгнеш с него нека бъде защото го харесваш а не защото всички ще ти завиждат....![]()
В любовта винаги единият обича , а другият се оставя да бъде обичан !!!
Не трябва да се влияеш от мнението на другите.Те може би ти завиждат,защото сте се целували.Но тръгни с това момче само ако имаш някакви чувства към него а не зашото всички го харесват!!
Лично мнение
Не винаги мнението на другите мнението е вярно,по-добре прецени сама обстоятелствата и вземи решение
ami 6tom ne go haresva6 kvo se 4ydi6?budi s nqkoi,koito haresva6
Аз имам чувството,че сега имаш интерес,заради това,което другите ти казват...не че го харесвааш,ама кво ще стане ако тръгнеш с него и някви такива...все едно ти е предизвикателство,ама ако не знаеш как да се справяш с мъже тип "няма такова самочувствие" по добре не опитвай...те се опитомяват,но не и от момичета,които имат склонноста да се разкриват напълно,да се привързват и отдават изцяло,защото така само можеш да се нараниш.Ако наистина си заинтересована от него няма нищо лошо да опиташ с него,но ако не го харесваш,а ти е само предизвикателство-не го прави.Надявам се все пак да ме разбереш какво имам предвид
защо трябва да тр ъгваш с него след като не го харесваш?![]()
Kato ne go haresvash, kakvo ti puka...i da te zareje...ili puk trugnete i go zareji ti, pone da te ostavi namira...zavisi kolko go haresvash...
ama pri vsichki sluchai ne viarvam VSICHKI da iskat da vi razdeliat...
A i ne e zaduljitelno da go haresvash, za da hodish s nego...gledfai si kefa... "Ne e vajno, che si egoist, vajnoto e da ti e hubavo"... Ima neshto viarno
love_all mi da prava si si4ki taka kazvat ma i drugite sa pravi 6tot kat go ne haresvam...abe nz mersi se pak..moje bi naistina zavijdat 6tot nie predi u4ehme v edno u-6te i sii4ki bqha ludi po nego..prosto s epoznavam i sm sigurna 4e ako tragnem 6te proimam 4uvstva i toi 6te me zareje i 6te stradam..nz blagodarq vi![]()
Abe neznam...se pak toi te e haresal teb ama 6tom e jenkarПървоначално написано от SlAdUrcHeTo
moeto mnenie
I plus tova 6te se zaburka6 s nqkakvi pa4i abe nedei![]()
ponqkoga e dobre da se vslu6va6 v ostanalite za da ne pati6 i ti...samo pri polojenie 4e go haresvat mn si pravi izvodi...![]()
Спокс бре...женкарите си личат от далече...искат всичко да стане на бързо.А ти просто се постарай всичко да става с умерено темпо.Ако иска да му пуснеш на първата седмица (което за мен не е никак нормално...за 1 седмица неможеш да опознаеш така добре един човек), значи си е женкарче...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ne sm kazala 4e 6e tragna s nego 6tot drugite go haresvat .. tfa izob6to ne me barka da go haresvat..
момиченце както го описваш това момче ште ти кажа ако тръгнеш с него че сште си отвориш краката а на следвштия ден ште се обърне на другата страна!!!по добре неправи глупостиПървоначално написано от SlAdUrcHeTo
![]()
apf Petinka``` mn umni razsajdeniq nemam dumi napravopo dobre zamal4i... !
По добре ти замълчи...момичето си расъждава супер.....ти каот не ти изнася не пиши!!!!!Първоначално написано от mAnIcHe
![]()
ох да наистина не е добре да кретикуваш хората по-добре замалчи и пиши по темата само пишете некви глупостиПървоначално написано от mAnIcHe
![]()