- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- mi6o 6amara
ako moje nqkoi da mi kaje ot kade da si svalq noviq album na 6amara ili pone da mi kaje kak se kazvat pesnite v nego 4e edna fr me pomoli da i go namerq i neznam kvi sa pesnite mn mersi
ИНФО
Албума го няма още качен в нет-а,но мога да ти дам линкове на някои от песните които ще са включени:
Гнусния Брадан
Регетон
Мишо Шамара и Конса - Един ден се напих
Преди 2 години
Мишо Шамара е идиот!
nikoi ne te e pital...Първоначално написано от blqqh
![]()
не трябва да ги питаш въпроса е риторичен....Първоначално написано от exploitedteen
"Целувка за лека нощ"
ПАХАХАХАХАХАХ...
Сега реших да ги преслушам..Спрях се първо на "Регетон"...Интересно...Има същото звучене, както песента на BoneCrusher ft. Ying Yang Twins - Take Ya Clothes Off...Крадец ниеден, мръсен =)
Даже и се опитва да дисва Спенс...Тва е супер голяма грешка..Шамара не е способен даже да разбере лириките на Спенс...Смешник...
тоя още ли си мисли че прай музика?извинявам се на почитателите на Мишо Шамара ма няма смисъл да се мъчи..това с мойто експерно мнениеРимите му златни пхахахах
изв.за флууда тоя още ли пее?
Не можеше да промените Ша колкото и да си говорите.А той в момента не е в Бг и го боли фара за критиката.
аре стига де нали ви казах всеки си има мнение аз не искам да ме харесвате като рапар това е моито виждане но се даржа добре с всеки които е от на6та и искам да се оправят не6тата 6тото сум направил много гр6ки но не само аз а вси4ки (и много правописни 6тото маи някои е бягал от у4или6те хаха)
така 4е е хубаво да видим от ту на татак кво става а не кво е било
mda i az mislq takaПървоначално написано от Jamalska
ima nqkoi pesni4ki koito sa mnogo qki i SADARJATELNI
![]()
С отговора смятам темата за приключена.Първоначално написано от lev4o