.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: klasiraite

Guest

klasiraite

zdr bih iskala da vi predloja edna klasaziq za prezervativite koito izpolzva nqkoi ot slednite vidove-sportex durex lifestyle neka spodeli koi spored nego sa nai sigurnite (li4en opit)

Използвал съм
    OK - Доста ми стягаха и спрях да ги ползвам
    One Touch - горе долу тея най-често ползвам Екста са си
    Sportex - А бе ползвал съм ги 5-6 пъти, но някак си...много странен цвят имаха...а бе незнам не ме изкефиха

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

1.lifestyles
    2.durex
    3.vitalis

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Svirka
    Guest
    Ami

1.Durex - tva sa nai jakiteeeeee 3 ole za durex

2.Vitalis- am bivat ama s durex vliza po-lesno

A parviq pat be6e sas sportex hi4 gi nqma tiq balaci

Guest
    Всякакви съм късал зависи.ПРетпочитам си спортекса.

1.Durex
    2.Sportex
    3.LifeStyle
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    i azkato Aleandra ->
    1.Durex
    2.Sportex
    3.Lifestyles

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Hah az pak ne polzvam prezarvativi za6toto imam doverie na priqtelq si (toi mi e parviq)

Angel_Girl, iskam da te popitam neshto. Kazvash, che mu imash doverie. OK, v tova nqma nishto losho. Naistina moje i da ne te zarazi s neshto, no pomislqla li si za edna bremennost? Ili puk piesh hapcheta?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Hah az pak ne polzvam prezarvativi za6toto imam doverie na priqtelq si (toi mi e parviq)
    Адски тъпа работа ей.Доверие то и ние ви имаме доверие.

Обаче така прехвърляш отговорноста изцяло на него и ако стане нещо не си мисли ,че ще я поеме.

ХаХа-Ти хубаво му имаш доверие,ама като надуеш корема какво ще правиш?Него ли ще изкараш виновен?!?
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не всички като го бутнат веднъж и свършват. Няма лошо да е без презерватив стига момчето да се владее. Иначе само Durex ми харесват Най-некачествените за мен са LifeStyle.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Отговор
    Guest
    Стига си се хвалила,не е голямо геройство да се чукаш без гума!А и не мисля,че пиеш някви хапчета,щото хич не си чувала за тях. Вземи прочети малко форума,да не постнеш утре-вдругиден: Бременна съм(ли съм)? и не знам какво още!!!

Guest
    Вий пък кото я нападнахте щом го прави без капут явно знае последствията.Пък и всеки човечец със опит може да го извади навреме и тва е най добрия контрацептив след мену паузата разбирасе

Добре, не отричам, че пича може да има опит и да го извади на време, но от предеакулационната (уф бати сложната дума) искам да кажа...преди голямото свършване нали се отделя все пак сперма...тя не е ли опасна ?

Guest
    Бе опит инстинктите в тези моменти могат да надделеят тоест защо едно момче да се притеснява и да трябва да се владее тоест в този момент не ти се иска да го вадиш а да го вкараш тъй ,че да я разпориш та това си отнема от удоволствието пиите противозачатъчни е тва му е майката и всички са доволни.

Guest
    И аз уж

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    се отделя все пак сперма...тя не е ли опасна ?
    Точно така,в тази предеакулационна течност има сперматозоиди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си