- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- klasiraite
zdr bih iskala da vi predloja edna klasaziq za prezervativite koito izpolzva nqkoi ot slednite vidove-sportex durex lifestyle neka spodeli koi spored nego sa nai sigurnite (li4en opit)
Използвал съм
OK - Доста ми стягаха и спрях да ги ползвам
One Touch - горе долу тея най-често ползвамЕкста са си
Sportex - А бе ползвал съм ги 5-6 пъти, но някак си...много странен цвят имаха...а бе незнам не ме изкефиха![]()
1.lifestyles
2.durex
3.vitalis
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ami
1.Durex - tva sa nai jakiteeeeee 3 ole za durex![]()
2.Vitalis- am bivat ama s durex vliza po-lesno![]()
A parviq pat be6e sas sportex hi4 gi nqma tiq balaci
Всякакви съм късал зависи.ПРетпочитам си спортекса.
1.Durex
2.Sportex
3.LifeStyle
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i azkato Aleandra ->
1.Durex
2.Sportex
3.Lifestyles
Angel_Girl, iskam da te popitam neshto. Kazvash, che mu imash doverie. OK, v tova nqma nishto losho. Naistina moje i da ne te zarazi s neshto, no pomislqla li si za edna bremennost? Ili puk piesh hapcheta?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Адски тъпа работа ей.Доверие то и ние ви имаме доверие.Първоначално написано от Angel_Girl
Обаче така прехвърляш отговорноста изцяло на него и ако стане нещо не си мисли ,че ще я поеме.![]()
ХаХа-Ти хубаво му имаш доверие,ама като надуеш корема какво ще правиш?Него ли ще изкараш виновен?!?
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Не всички като го бутнат веднъж и свършват. Няма лошо да е без презерватив стига момчето да се владее. Иначе само Durex ми харесват Най-некачествените за мен са LifeStyle.
Стига си се хвалила,не е голямо геройство да се чукаш без гума!А и не мисля,че пиеш някви хапчета,щото хич не си чувала за тях.Първоначално написано от Angel_Girl
Вземи прочети малко форума,да не постнеш утре-вдругиден: Бременна съм(ли съм)? и не знам какво още!!!
![]()
Вий пък кото я нападнахте щом го прави без капут явно знае последствията.Пък и всеки човечец със опит може да го извади навреме и тва е най добрия контрацептив след мену паузата разбирасе![]()
![]()
Добре, не отричам, че пича може да има опит и да го извади на време, но от предеакулационната (уф бати сложната дума) искам да кажа...преди голямото свършване нали се отделя все пак сперма...тя не е ли опасна ?
Бе опит инстинктите в тези моменти могат да надделеят тоест защо едно момче да се притеснява и да трябва да се владее тоест в този момент не ти се иска да го вадиш а да го вкараш тъй ,че да я разпориш та това си отнема от удоволствието пиите противозачатъчни е тва му е майката и всички са доволни.
И аз ужПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
LifeStyle gor4at![]()
Точно така,в тази предеакулационна течност има сперматозоиди.Първоначално написано от NeSTa_86