.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    karamel
    Guest

Въпрос за космите

Вярно ли е, че когато се махнат космите, след това поникват по-черни и по-твърди и стават като на мъж. При мен лично не се наблюдава такъв ефект при краката, но реших да ексериментирам с едно косъмче(по скоро мъхче)по корема и го изтръгнах с пинсета, а после наистина стана много по-черно, вече видимо. Какви са вашите наблюдения по този въпрос. А също дали да си махам космите на ръцете, при положение, че майка ми има горния проблем и през 2 седмици е на козметик, всмисъл има ли шанс наследствено и при мен да е така?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    доказано е, и то много отдавна, че обезкосмяването НЕ води до по-големи косми. за повече информация:

http://www.snopes.com/oldwives/hairgrow.asp - Сайт за градски легенди

Еми ако ги бръснеш-да!Стават много гадни обаче ако ги махаш с корените(епилиране,депилир ане и т.н.)-би трябвало да оредеят и да не стават по-черни и по-дебели и твърди

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не съм останала със същите впечатления, даже обратното. Предпоследния път като ходих на козметикчка, удари я музата и малко повече ме "офъка" от обикновено и тези косми, които никога не са били махани, като израснаха бяха доста по-тънки и изглеждаха по-малко черни.

То винаги има шанс!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Еми ако ги бръснеш-да!Стават много гадни обаче ако ги махаш с корените(епилиране,депилир ане и т.н.)-би трябвало да оредеят и да не стават по-черни и по-дебели и твърди
    Детенце любаво, ще ти разясня термините за обезкосмяване:
    депилация - махане на косъма без корена.
    епилация - махане на косъма с корена.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Детенце любаво, ще ти разясня термините за обезкосмяване:
    депилация - махане на косъма без корена.
    епилация - махане на косъма с корена.

Да да знам.По-късно се усетих.Исках кола маска да напиша вместо депилиране ама нещо се разсеях

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ima vazmojnost da e po nasledstvo ama kosmi po racete ne mahai,nqma smisyl.a dori da stavat po-4erni i tvardi,koeto ne e verno maha6 redovno nikoi nqma da zabeleji tai 4e spoko

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ако гu бръснеш да само че ако ги епилираш с времето изстъняват и сле много време ще изчезнат но по добрия вариант е да ги епилираш или да използваш кола-маска
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

uroci.net
    Guest
    mi nz ma a z imam kosmi po petite

емм ако ги бръснеш така става...но иначе както са казали всички като ги махаш с епилатор пинсета,кола маска не би трябвало...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си