Zdraveite, az sum pochti na 15 godini (sled 2 meseca gi navurshvam) i mai sum se zaburkala v dosta golqma kasha. Problema e v tova, che sum vlubena v po-golqmo momche....da de, to si e napravo muj. Toi e na 38 godini i e syuchenik na maika mi. S nego mnogo se obichame i az lichno sum napulno udovletvorena ot vruzkata ni-i psihicheski i sexualno. Toi e lubovta na moq jivot i sum gotova da sum vinagi s nego. Problemut e v tova, che nashte razbraha i mnogo se qdosaha. Zabraniha ni da s vijdame, a bashta mi kaza, che e sposoben da go ubie. Tova moje bi stana, zashtoto edin den te vlqzoha v staqta mi, dokato si praveh test za bremennost. Naistina sum mnogo pritesnena. Ne znam kakvo moje d stane. Strah me e, kakto za moqta lubov, taka i za bashta mi. Zashtoto priqtelqt mi e dosta nabitichuk i kato nishto moje da nabie tati. Molq vi, daite mi suvet. Kakvo da kaja na roditelite si, che da priemat vruzkata ni. Molq vi pomognete mi, zashtoto mnogo go obicham i ne moga da izdurjam veche i minuta bez da go vidq. Blagodarq vi predvaritelno.