.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Kakvo mislite?

Guest

Kakvo mislite?

Spored vas normalno li e ot 14 godi6na vazrast da po4ne6 polov jivot?????Za6toto az se 4ustvam gotovo i mislq da go naprava skoro s moq priqtel!Molq vi ne po4vaite da me vikate 4e sam bila k...a i t.n. za6toto ne sam prostosam gotova i iskam savet ot vas dali e normalno

Някакси неуместно е,ако не си процхела толкожа теми по този въпрос-тук е пълно-от скоро съм регната,обаче съм изчела доста неща,така че маце-поровичкай малко...
    инче нз...то вече какво ли не е нормално за всички!?

DJVisage
    Guest
    Напълно нормално

Nqma znachenie na kolko godini si .. vajnoto e da se chuvstvash psixicheski i fizicheski gotova..! Kakvoto i da pravish prosto se pazi-izpolzvai predpazni sredstva!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Супер фен
    Щом се чувстваш толкова "готова" и не мислиш,че ти е рано - направи го,но както казаха - ползвай предпазни средства

Голям фен
    Ako beshe naistina gotova nqmashe da se syvetvash s forum!!!

I az sum na mnenieto na Atika. Moje bi vse oshte ne si napulno gotova.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Майка му *** КОЙ ТЕ ПИТА?!?!?!?!?!КОЙ ЗАБОГА ТЕ ПИТА ДАЛИ Е ГОТОВА ИЛИ НЕ????!?!?!
    ОМРАЗНА МИ ДА ЧЕТА ПРОСТОТИЙТЕ ВИ!ЩОМ Е ГОТОВА И ГО ИСКА МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ВЪОБЩЕ ЩЕ ТЕ ПОСЛУША?Камо ли ако найстина обича човека до себе си!Какво гледате само годините бе хора ставате балани и изнервящи!
    Мой съвет е мацка найстина да го заслужава,да те обича и съответно ти него!Отпусни се немисли за болката и всики ще е 6

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Майка му *** КОЙ ТЕ ПИТА?!?!?!?!?!КОЙ ЗАБОГА ТЕ ПИТА ДАЛИ Е ГОТОВА ИЛИ НЕ????!?!?!
    ОМРАЗНА МИ ДА ЧЕТА ПРОСТОТИЙТЕ ВИ!ЩОМ Е ГОТОВА И ГО ИСКА МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ВЪОБЩЕ ЩЕ ТЕ ПОСЛУША?Камо ли ако найстина обича човека до себе си!Какво гледате само годините бе хора ставате балани и изнервящи!
    Мой съвет е мацка найстина да го заслужава,да те обича и съответно ти него!Отпусни се немисли за болката и всики ще е 6
    Малее как и се накара мале
    По темата : Поне не си на 13...а иначе ,щом го искаш давай!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Според мен не Човека не е подготвен физически и психически за такива авантюри.Скъпа има време изчакай още 2-3 годинки...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az sum tvurdo pritv , na 14 godini mn e rano , ima o6te mn ne6ta koito da izpiutash predi sex-a , no tva si e moe mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си