.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: The Girl Next Door

X-mena
    Guest

The Girl Next Door

Вижте ся проблема ми е следния:влюбен сам в една съседка,която обаче е с 10 години по голяма от мен,семейна е и има дете..доста сложна ситуация,нали.И вече почти година не мога да спра да мисля за нея..все ми е в главата тая мойта съседка.Когато ме заговори(а това е доста често) направо се разтапям и не мога са владея да не й кажа какво мисля за нея.Много хора са ми казвали да се откажа понеже е невъзможно да я имам ама аз не мога.Tа за тва пуснах темата.
    Очаквам само сериозни мнения или критики.

нямаш шанс...Тя е омъжена!И има дете!АКо случайно те е харесала,замислял ли си се колко живота ще разбиеш?По-добре се откажи...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Olee lud li 4ove4e..znaesh li kak se gradi semeistvo , za da znaesh kak da go razvalish?!Predi vsi4ko se naushi da gradish..a ne da rushish!!!

ei zareji taq rabota ni6to nqma da izleze purvo tq e s 10gd po golqma.vtoro-omujena e i ima dete.i treto tq e samo simpati4nata susedka,za koqto ti 6te si samo susedskoto hlape.tq nqma da si ostavi semeistvoto i vsi4ko ei taka 6toto ti q obi4a6 i taka natatuk.6toto q se zamisli i da stane ne6to kvo moje6 da i dade6 ti?

Guest

Re: The Girl Next Door

Цитирай Първоначално написано от X-mena
    Вижте ся проблема ми е следния:влюбен сам в една съседка,която обаче е с 10 години по голяма от мен,семейна е и има дете..доста сложна ситуация,нали.И вече почти година не мога да спра да мисля за нея..все ми е в главата тая мойта съседка.Когато ме заговори(а това е доста често) направо се разтапям и не мога са владея да не й кажа какво мисля за нея.Много хора са ми казвали да се откажа понеже е невъзможно да я имам ама аз не мога.Tа за тва пуснах темата.
    Очаквам само сериозни мнения или критики.
    Ти на колко си...на 14?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Майкооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо о БАСИ СЛУЧАЯ...до ся момичета съхм виждал и по по големи да си падат ма тва е направо феномен......и кво си мислиш че ше заебе семейството си за да тръгне с някоъв хлапак.....Боже мили.....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Майкооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо о БАСИ СЛУЧАЯ...до ся момичета съхм виждал и по по големи да си падат ма тва е направо феномен......и кво си мислиш че ше заебе семейството си за да тръгне с някоъв хлапак.....Боже мили.....

Gadno e no e za smqh...
    Sorryy ama... tva ve4e...
    Zabravi q nai-dobre za teb!

pf

Hahahhahaah shto ne probwash po dobre s deteto i .. sigurno shte e po podhodqshto za teb ..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: pf

Цитирай Първоначално написано от Petinka``
    Hahahhahaah shto ne probwash po dobre s deteto i .. sigurno shte e po podhodqshto za teb ..
    А ако детето е на 2 месеца.....направо викаш да се уженят

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: pf

Цитирай Първоначално написано от Petinka``

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    нямаш шанс...Тя е омъжена!И има дете!АКо случайно те е харесала,замислял ли си се колко живота ще разбиеш?По-добре се откажи...

Auuu che gluposti!!!
    toia sviat niama da se opravi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си