.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

ima li i drugi kato men :P

momi4eta mejdu vas ima li i drugi kato men koito si mahat kosmite na triqgalnika s pinseta? a nai otdolu kak gi mahate??

Фен
    Град
    Пловдив
    Има кола маска за тая работа както и бръснач!Давай с ножа напрао да ги махаме?

Guest
    az gi mahah taka ama posle stavi po-zle za6toto zapo4vatda rastat naobratno

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Има кола маска за тая работа както и бръснач!Давай с ножа напрао да ги махаме?
    hahha macka momi4eto sigurno ne moje da iztarpi bolkata navednaj za tova e re6ilo s pinseta,kakvo iskash da kajesh ? 4e s brasnach e sa6toto kato i s pinseta li hahahhha nedei molq te... ta po temata az si gi maham s kola maska ponqkoga epilator i mn rqdko s pinseta
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    xxaxxax ako ima6 nervi.. produljavai ;] az nqqm nervi da gi maham kosum4e po kosum4e..
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    по триъгълника мн рядко ги махам с пинсета щото нямам нерви и трябва да седя сгъната на 16 2 часа..... с бръснач си ми е най лесно а аз попринцип имам рядко окосмение и не ми е проблем само дето стават малко твърдички де ама за това от време на врее с пинсетата после си ходя пъпчасала 2-3 дни.... \/
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    i az gi brasna nai lesno e

Голям фен
    Град
    дианабад
    Каква стана тази мания да си пускате темите за обезкосмяване в този раздел.

Махам си ги с пинцета само, ако са едно-две косъмчета, иначе с кола маска и на триъгълника и най-отдолу.

Macka zima6 ogledalo za nai otdoli kat 6te gi maha6 v pinseta ili se kateri6 s dupeto nagore i ti e po lesno
    JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си