Един път се прибирах от даскало в обичайното време към един-два часа.Гаджето ме чакаше пред даскало, двамата изчакахме 30 мин. у тях да остане празно и започнахме да го правим.След като той свърши и отиде да си измие пенисът, се чу ужасява вик.Изтичах да видя какво е станало и се оказа, че презерватива е скъсан.Добре че гълтах противозачатъчни ок.Преди 2 дена се случи същото.Оттогава имам болки в корема и в интимните части (отвътре).Ходих на гинеколог, не съм бременна. Апетита ми изчезна.Тъй като е малко бая надарен (21 см), а първия който ме "изчука" беше със 17 санта пенис, възможно ли е да е развалил нещо вътре, не мога да спя!Ходя буквално като насрана, всички ме подозират!За щастие живея с още една приятелка на квартира, защото родителите ни заминаха за Щатите.Това не е поредния базик, може до сега да съм ви се струвала подозрителна, не искам това да ви плаши, просто ми трябваше време да привикна със ситуацията и да спра бъдещото поколение от подобни проблеми като моите!Някой има ли идея от какво може да ме боли?Случвало ли се е и на вас