.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН

Завинаги твоя....:((

Обичам те толкова много,а това за теб вече нищо не значи....и ме боли,сълзите напират в очите ми,остри стрели пронизват сърцето ми всеки път,когато те видя,и всеки път ти си още и още по-далеч от мен....ОБИЧАМ ТЕ с цялото си сърце,обичам те повече отколкото обичам самата себе си,обичам те така искренно и нежно....обичам те завинаги!!!
    Сега вече,останала без теб осъзнавам какво е да загубиш най-скъпото,това е все едно някой да те заведе в миналото,а не можеш да върнеш изминалите мигове....БЕЗСИЛИЕ.....да това е което чувствам сега....болка,тъга.....
    А колко беше красиво всичко между нас....колко обичах да ми казваш,че никога няма да се разделим,че винаги ще се обичаме все така......Тогава вярвяше в това нали?!Тогава,но не и сега.....в онзи момент за нас не съществуваше никой друг...нито хора, нито птици, нито думи....ние бяхме свързани от нещо много по-свято,от нещо много по-скъпо,от ЛЮБОВТА!....Ти ме обичаше,знаех го,чувствах го....живеех за теб,за твоята любов,за всички мигове и за щастието.....нашето щастие заедно....
    Но всяка красива приказка има своя край....всичко свършва,нищо на земята не е вечно.....
    Но сега си задавам въпроса "ЗАЩО?",нима на света не се хареса,че се обичаме,нима сгрешихме с нещо....нима ние самите сме грешни......толкова въпроси,а нито лъч светлина,само една дума запечатва се още по-силно и по-силно в мисълта,оттекват тежките стъпки на РАЗДЯЛАТА.....по-страшна дори от смъртта.....искам да умра със любовта,да ме погребът със всичката тази красота....на изгубения миг,на изживените ПРЕКРАСНИ моменти....вместо сега да страдам,да проклинам живота си и да боли....да боли от любовта,от спомена за теб....вече зная,сълзите ми не могат да те върнат,ти тръгна в полумрака,но спомена поне ти запази,нека той ти напомня винаги за мен,за красивите ни дни.....
    ОБИЧАМ ТЕ!!!.......

P.S Знам,че вече има много такива теми,но просто исках да споделя с някой тази болка...Благодаря на всички,които са го прочели...дано ви е харесало....
    f@nt@zi@

малко е депресантско ама иначе е супер ! \/

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    красиво е.....силно е.....виждам частица то себе си в написаното от теб...Надявам се скоро да го преодолееш!
    Желая ти щастие!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mnogo e tujno...taka li se 4uvstva6...

Guest
    Тъжно, красиво и както казаха по-нагоре виждам и себе си в него! Ако това може да е успокоение, а знам,че не е..не си само ти.Просто намери някой на който да можеш да споделиш.Ако не, продължавай да пишеш, на мен също ми помага да изливам болката си като пиша..И в крайна сметка опитай се да гледаш напред, всичко рано или късно свършва,но не всичко остава красив спомен.Опитай се да запазиш своя красив, като не го унищожаваш с излишни въпроси и предположения.Ще дойдат и хубави дни и вътре в себе си го знаеш..

Благодаря ти,че намери фуми и за моята болка.Наистина е много чувствено и....просто много чувства си вложила в него.БРАВО!!!

Мега фен Аватара на koalka
    ПРЕКРАСНО Е!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Да но се замисли дали ще постигнеш нещо с написаното

Голям фен Аватара на thirteen
    Силни думи.
    А ти какво искаш да постига.Каза , че иска да си излее мъката момичето...

Хубаво е!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Да но се замисли дали ще постигнеш нещо с написаното

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    мн ми хареса мила.. наистина си вложила много чувства в написаното.. и съжалявам ако се чувстваш така не губи надежда никога!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f

Горкия

Re: Завинаги твоя....:((

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Обичам те толкова много,а това за теб вече нищо не значи....и ме боли,сълзите напират в очите ми,остри стрели пронизват сърцето ми всеки път,когато те видя,и всеки път ти си още и още по-далеч от мен....ОБИЧАМ ТЕ с цялото си сърце,обичам те повече отколкото обичам самата себе си,обичам те така искренно и нежно....обичам те завинаги!!!
    Сега вече,останала без теб осъзнавам какво е да загубиш най-скъпото,това е все едно някой да те заведе в миналото,а не можеш да върнеш изминалите мигове....БЕЗСИЛИЕ.....да това е което чувствам сега....болка,тъга.....
    А колко беше красиво всичко между нас....колко обичах да ми казваш,че никога няма да се разделим,че винаги ще се обичаме все така......Тогава вярвяше в това нали?!Тогава,но не и сега.....в онзи момент за нас не съществуваше никои друг...нито хора, нито птици, нито думи....ние бяхме свързани от нещо много по-свято,с нещо много по-скъпо,от ЛЮБОВТА!....Ти ме обичаше,знаех го,чувствах го....живеех за теб,за твоята любов,за всички мигове и за щастието.....нашето щастие заедно....
    Но всяка красива приказка има своя край....всичко свършва,нищо на земята не е вечно.....
    Но сега си задавам въпроса "ЗАЩО?",нима на света не се хареса,че се обичаме,нима сгрешихме с нещо....нима ние самите сме грешни......толкова въпроси,а нито лъч светлина,само една дума запечатва се още по-силно и по-силно в мисълта,оттекват тежките стъпки на РАЗДЯЛАТА.....по-страшна дори от смъртта.....искам да умра със любовта,да ме погребът със всичката тази красота....на изгубения миг,на изживените ПРЕКРАСНИ моменти....вместо сега да страдам,да проклинам живота си и да боли....да боли от любовта,от спомена за теб....вече зная,сълзите ми не могат да те върнат вече,ти тръгна в полумрака,но спомена поне ти запази,нека той ти напомня винаги за мен,за красивите ни дни.....
    ОБИЧАМ ТЕ!!!.......

P.S Знам,че вече има много такива теми,но просто исках да споделя с някой тази болка...Благодаря на всички,които са го прочели...дано ви е харесало....
    И аз се чувствам по същия начин Само ,че аз знам ,че никога не е имало нищо истинско между нас може и да е имало ,но вече няма просто знам ,че той през цялото време си е играел с мен сега още сме гажета,но мен ме е страх да скъсам с него ,но между нас вече няма абсолютно нищо.А още повече ,че знам ,че има и друго гадже ,но си мълча.И просто наистина се оправдава ето това "Да обичаш значи да боли".Така е !
    Come on and dance

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    оо миличката

аз също съм имала такива моменти на отчаяние... спокойно, всичко отминава, и това ще мине важното е да гледаш напред и да не се поддаваш на тази болка - трудно е, но само така тя ще те напусне.. не губи надежда

а всъщност... какво точно е станало?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    ПлеВеН
    valantain_love,ами скъсахме преди около месец....незнам и аз защо...той каза,че вече ме чувства само като добра приятелка...и така...а пък още го обичам и за това сега ми е толкова гадно,а и след тази връзка вече не съм същата,единсвеното момче за мен е ТОЙ....

П.С благодаря на всички за мненията!:}
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    np.

има два възможни изхода - или ще го преживееш, или пак ще се съберете ако не стане второто, първото е сигурно.. рано или късно

все пак сме само на по 14-15-16 години (не помня на колко беше ти де).. но при всички положения още сме прекалено малки, за да обичаме някого вечно, нали.. с времето всичко ще отмине, spox
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    ПлеВеН
    ами да,незнам...
    Аз съм на 15 Преди имах уж някаква надежда,че можем да се съберем пак,обаче вече незнам,то мина почти месец и няколко седмици и никой от двамата нищо не прави...А и аз незнам какво да направя,защото не искам да го притискам,ако не е щастлив с мен поне да бъде с някоя друга...Обаче не съм сигурна в нищо сега,незнам...
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    много гадно но да оби4а6 озна4ава да те боли
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    НАПИСАНОТО Е ПРЕКРАСНО!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Великите умове мислят заедно

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Цвети,ти ми знаеш мнението за тази историйка!супер хубаво е тва...и дано стане пак нещо, много се надявам!{}

Guest
    mnogo e hubavo,naistina e super....ama typata lubov ponqkoga boli....

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми да понякога боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си