- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуси - за или против тях?
Когато станеш ще е късно брат.....
Не само Органите се интересуват от отличителни белези.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Затова Якудза и руската мафия си нямат отличителни татуировки налиПървоначално написано от Tokarev
![]()
Никой не те спира да си правиш татуировки.
Това си е мое мнение.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Бих си направила временна татуировка на външната страна на дланта, постоянна не.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ЗА с три ръце и четири крака.. НАВСЯКЪДЕ :> Напоследък много луднах по татусите (: Много искам да си напиша нещо на гърба, но айде да ми дадат![]()
Нямам вищо против временните, правила съм си на кръста, на раката, много са красиви, но не съм за постоянните, какво ще направиш като ти омръзне тази татоировка, което неизбежно ще се случи ве някога, ще трябва да си обезобразиш тялото с разни лазери, не мерси !![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
ЗА! Мястото зависи от това къде ще my отива на човека решил да си прави![]()
Аз много искам да си направя едно гущерче е така по гръбнака или долу над глезена
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Отзад на врата, нещо малко и символично, мхм.. =)
'Cus history is all dreams.'
Писането на КИРИЛИЦА не е ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО или се лъжа?Защо част от коментарите по темата и заглавието са на латиница???![]()
![]()
Сега по темата: АкО си направя татуировка, ще е като на Риана отзад на врата,според мен е адски сладко0 !!! :P :P
ЗА, който желае нека си прави, няма нищо лошо.
За жена според мен стои грозно, дори и на супер малко мъже ми харесват татуировките, не бих си направила.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Нямам намерение засега да си правя, но ако някой ден се реша, ще е нещо малко на гърба, отзад на рамото или пък около китката като гривна един вид, но определено това е краен вариант. Предпочитам да е на такова място, че да не я виждам, иначе ще ми омръзне.![]()
Единствените татуировки на жена, които ме впечатляват, са тези на Алиса Милано, защото, всъщност, на изключително малко мадами им ходят татуси.
Докато, примерно, на мъжете винаги им залепват и ме впечатляват, стига телата на притежателя на татуировките да е с хубаво тяло и татусите да не са тип "Петко обича Минка", сърчица, котвички, русалки, черепите и те се изтъркаха.
Та така.
Сега се сещам, че бях гледала по 1 време по едното дискавъри предаване за такова студио и беше супер интересно, хората живи картини им правеха по тялото, наистина бях впечатлена. То още го дават предаването, ама спряха да го превеждат, пък на мен не ми се превежда в 2 посред нощ.![]()
http://www.tattoobg.org/inkydragon/tiger.jpg
тая е сериозна греда....
За ! На вътрешната страна на ръката , смисъл страната , която е откъм тялото .![]()
Everybody lies !
За...Зависи какво искаш да бъде...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
тва все едно съм го правил аз!Първоначално написано от OtherDimension
Татуси имат само някви пропаднали типове и някви дето си мислят, че е много модерно.
Пълна простотия са тея татуси. Гнусна работа. Асоциали!![]()
Grumpy old madman
трайбълче на кръста...![]()
или канджи на вратлето..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
^ я бъди модерна и канджито да е на прасеца![]()
ZA ZA ZA Shte si pravq na kitkata otvutre![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
i za i protiv 6tot kat si po mald ok ma kat stane6 pensioner i izglejda drozno spored mene se pak nekva babka ili dedka s tatuirovki (razbira se ako ne sa si gi mahnali dotogava )
виж, това ще е трудно ама сигурно ще е якоПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
//за, отдавна се каня, трябва да се случи нещо, обаче
Определено за ! Скоро даже ще си направя няколко.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.