- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуси - за или против тях?
Заа !! даже имам . . на врата - Човечето на Джони Уолкър ;дд
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
За.
10 букви
О да нямам нищо против а ,стига да не са някакви извращения ,аз имам на дясната си ръка![]()
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3998628_n.jpg
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
и аз съм за! но да не е много голяма! за момиче - отзад на врата, зад ухото или от страни на гърба, но за момиче задължително да е малка.. за момче- на гърба![]()
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
много харесвам татуировките, и мисля да си направя на гърба и отстрани на корема![]()
Определено за вече имам една на дясната ръка по целия трицепс и смятам още една да си направя)
За тези ,които се двоумят по добре да не си правят докато не разберат какво искат и къде го искат и да не се мацат безразборно![]()
заааааа, ако за подбрани правилно много ме кефят![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Определено за...живи здрави цял ръкав и от коляното до глезена една
Да , но за малките татуси . По целите крайници е неестетично ...
Ми неутрално ми е някакво,на този етап не бих си направила.
Твърдо 'за' татусите.. аз лично преди седмица си направих първият ми и надявам се не последният, който е на кръста и е пеперуда![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
абе я пишете на български!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За много ми харесват,като навърша 18 с приятеля ми ще си направим . ^^
Невероятни! От много отдавна искам Sakura Tree и със сигурност ще бъде един от следващите ми татуси, даже вече съм си избрала мястото, само пари и време трябват.
По темата, твърд привърженик на татусите съм, но само и единствено когато има смисъл вложен с тях. Дразнят ме хора, които са си лепнали по 2 йероглифа, които в студиото е пишело, че значат самурай и любов примерно, а те в действително означават плажен чадър и кофа за боклук, ама нека ги има, нали трябва да сме готини и да се снимаме за ФБ, за да покажем колко сме badass.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.