- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски и високи :) главно към момчетата
ей момчета какви момичета харесвате повече ? малки(ниски) и сладки или големи(високи) какиа вие момичета какво мислите момчетата какви харесват повече?
![]()
Ami...po princip e gadno da hodish s mopmche, koeto e po-nisko ot teb, MNOGOOOOOO gadno...predpolagam.
Pitat te kakvi momi4eta haresvat spored teb momchetataПървоначално написано от love_all
Ami...men ako me pitat, momchetata haresvat vsichko, koeto se dviji i hodi s tesni dunki, taka che...zdrave da e.
Мисля че момчетата си падат по джобните гаджета!!!!Така ли е момчетааааа!?!?!?![]()
Abe zashto samo momicheta pishat ot tiahno ime?
Ami...za vseki vlak soi ima putnici...koi kakto
E тва е пусне ли се тема към момчетата веднага бива флуудната от момичета. Просто не може да е по-друг начин.![]()
То верно е много тъпа тема и си струа да напсуеш автора, но все пак...
Но все пак - аз съм близо 190см, предпочитам момичета над 160-165см. Една разлика от 20-25см е нормална, при повече не е много гот.
Ми принципно не ме интересуват такива неща от сорта колко е висока колко тежи дали е по пухкава демек малко по пълна малко по ниска умна висока или тъпа...чуства и рабирателство има ли,сичко си идва от само себе си![]()
haha G0lemite ( visoki ) kaki ne m0gat li da sa sladki ??
Na mene p0nqk0ga mi pre4i tfa (4e sym vis0ka) 6t0t0 ima m0m4eta k0it0 sa g0lemi sladuri ama sa p0-niski 0t mene! A m0m4et0 ak0 e vis0k0 m0je da izbira ama e super sme6n0 da h0di s p0-vis0k0 m0mi4e ...![]()
dabe, i sx sam viso4ka...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
A kfi sladuri pr0puskame tyi :PПървоначално написано от SeXyTo_f
над 2 метръ ...![]()
Високи над 1.70 каки ахахахха не си падам по-джобни гаджета.
и сега, кво , дранишли меПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
а? не бе, шегувам се
(а, и ниските са злобни)
Голема кака да те утрака
Ne mn palni s golemi cici. A ryst-a kafto 6te da e XaXaXa
LOLzПървоначално написано от Анонимко
Visoki i sladki
Sometimes escape on time means that you win ...
Ето едно момче за пример....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Луди ли сте ? Как ниските ще са сладки бе..некви дет не моат си отворат устата от сланини били сладки (повечето са така, не казвам всички). Най обичам каки - високи и стройни (с дълги и слаби крачета мм)
ниските естествено,какво по-хубаво от това да си гушкаш малкото момиченце ниско и сладко![]()
po princip si padam po po-nisi4kite sladurani,no su6toto tova vaji i za visoki4kite sladurani![]()
![]()
![]()
Хм... не съм много сигурна че ниските момичета са дебели. Ти може да си висока и пак да надебелееш, зависи от начина на живот.Първоначално написано от Анонимко
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ми аз винаги съм харесвал низки сладки момиченценца...хъх![]()