- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски и високи :) главно към момчетата
predpochitam visokite momcheta nikoga ne bih tragnala s nqkav deto e po nisak ot men ili e kolkoto men
Над 1.70см - ЧУДЕСНО !!! А има едни ниски дето не ходят ,ами се таркалят ,е тия ме отвращават направо
kakvo e seksapilnoto na edin maj ako mu vijda6 vartela na glavata hahahah
![]()
Бегай бе мамчето е с две глави под мене ама как шляпа плесничета..Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
ниски![]()
Бе както се вика ако ще и джезве да е само да се разбираме....Първоначално написано от LordOfTheRings
Няма значение. Но попринцип ниските момичета са мноо сладки и са за предпочитане. А не некви кобили по 2 метра![]()
Бооожееее!Колко си проста!Първоначално написано от питанка :)
тази тема се пуска за 1000000... път!също така защо си мислиш,че високите не са сладки,а само ниските са сладки?зависи си до човека.има грозни-и високи и ниски,има и сладки-и високи и ниски!
+ това защо разделяте момичетата на високи и ниски,след като има и нормални?
ниски са под 1.65 според мен,високи около 1.75 някъде,ами тази момичета които са 1.70 точно?
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Sorry,4e se namesvam,kato sum momi4e,ama iskam da kaja,4e ako bqh mom4e 6teqh da predpo4itam(a i mislq,4e mom4etata haresvat pove4e takiva)VISOKI macki.Kvo,kato tragne6 da q opglejda6 ot krakata do glavata 2 chasa 6te i zqpa6 krakata.Nqma li da vi kefi nekvi dalgi kraka,da ne sa debeli,ama ne i slabi-SUPER.Zavijdam na takiva momi4eta-4estno!!!![]()
Momi4eta moje bi niski,no jenite triia da sa visoki
malkite sladurani ne e nujno d aima kraka 2 metra![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
ама требе да приклекашПървоначално написано от Bisollini
![]()
Както казва един приятел " В леглото няма ниски и високи.Вси4ки са еднакви"Но според мен висо4ките изпъкват пове4е
![]()
i az sum za visok4ite macki 4e gi haresvat pove4e...ama to ne viso4ki emi normalni![]()
ниските са злобни....мищо лично!Първоначално написано от ziky
(шегувам се)
![]()
sexyto_f shto li si mislq che fiksirash nqkoqa po temata az ve4e kazah mnenieto si
a ne.....prosto se setih 4e nqkoi mi kaza 4e niskite bili zlobni....i mi stana sme6no...ne mislq taka...za6oto bratov4edka mi(koqto mnogo obi4am) e mnogo niska...e ne mnogo no e sigorno 160! i ne e zlobna...Първоначално написано от BeBencEto
Средни .....
което ще рече?Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
Цък
Search-а е полезен.
Според мен всеки си има свой вкус.Някои предпочитат високи,а други ниски.
Niskite momi4eta sa sladki za6toto izglejdat mani4ki,a fisokite sa sexy,ima razlika.si4ki xora sa razli4ni i taka akto gledam sqko mom4e razli4no xaresfa
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
ta az sam 162,163 sm.,to tva e nai-gotino 6toto moga i s visoki i s niski mom4eta da hodq,to nqma zna4enie kolko e visok,makar,4e az obi4am nai-mnoo mejdu 170 i 180 sm-nai-mi otgovarqt kato 4e li![]()
по-ниски от мен
Don't hate me, I'm just blind.