- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски и високи :) главно към момчетата
Ми аз съм на 15 и съм висок 1.88 см.,а приятелката ми е някъде към 1.77 см. и е много сладка.Това че е висока незначи че неможе да бъде сладка.
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
Ами да е по-ниска от мен, но по-висока от пъпа ми![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
казва се хвани си кака да те отрака не голема...Първоначално написано от niGGa
А аз имам един въпрос към момчетата във форума...гадно ли е ако гаджето ти е по-високо от теб не много,но по-високо?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ами на мен лично ако тръгна с някоя по-висока от мен ще ми е гадно - като се целуваме ще трябва тя да се навежда пък аз на пръсти като някво джудже...Първоначално написано от kristini4ka
Е.. всъщност зависи колко по-висока ще е![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Много мерси не ми помагаш много не все пак...Първоначално написано от Garmy
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Гадно би ми било ако съм с по-висока.Първоначално написано от kristini4ka
Сега помогнах ли ти?
Да, но не исках да е така...кво да напраа че аз съм малко високичка, а той е малко нисичък нищо че тренира баскетПървоначално написано от Garmy
![]()
Височината няма значение, а самият човек има.![]()
нисички![]()
Колко правилноПървоначално написано от SeXyTo_f
и аз съм височка
ама не е мн хубаво де ,защото както казахте има мн хубави момчета,които са по нисички
![]()
Ама пък понякога ми е готино като съм с приятелки които са малко по вицоки и ми е готинко така(аз съм ,167 някъде)
HONDA - The Power Of Dreams
Повече харесвам високи момичета. къде 168- 172. Хем че е научно доказано, че по ниските момичета правят по страхотен секс от другите. Ама още не съм пробвал, че да знам
![]()
Ами..аз не харесвам много високи момчета..
нз от малка имам някакъв страх..от прекалено големи хора![]()
имам някви кошмари такива...блЯяя...няма значение...
Таа,гаджето ми е...колкото мене...мм..добре де..може би съвсем мъчничко по-нисък
![]()
![]()
ми като се позамисля маи нисички ;]
но когато момичето е хубаво няма значение дали
е ниска или висока
ами според мен харесват малко по нисички но не 1.50 някъде кум 160-165.
е Аз съм 174 и пак не се оплаквамсе пак ако си някакво много нисичко нито късата пола ще ти стои яко нито върви да ходиш с разголени крачета. е то си зависи и от структурата на тялото. Все пак съм на мнение че дългите красиви крачета си остават на мода момичетата тип моделки също
Всяко момиче носи нещо красиво и спецялно у себе си и ако ръста ви пречи да го забележите -> лошо за вас. Ако си я обичам въобще не ме вълнува колко е висока. Ако е баскетболистка ще си нося столче, за да я целувам, ако пък е ниска ще се навеждам![]()
Ем аз съм доста висока и в момента си падам по по-ниско момчеГадно е!
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
хех ...
lovebaby`
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:39 pm Заглавие:
SeXyTo_f написа:
zElEnA^mAsLiNkA написа:
SeXyTo_f написа:
zElEnA^mAsLiNkA написа:
haha G0lemite ( visoki ) kaki ne m0gat li da sa sladki ??
Na mene p0nqk0ga mi pre4i tfa (4e sym vis0ka) 6t0t0 ima m0m4eta k0it0 sa g0lemi sladuri ama sa p0-niski 0t mene! A m0m4et0 ak0 e vis0k0 m0je da izbira ama e super sme6n0 da h0di s p0-vis0k0 m0mi4e ...
dabe, i sx sam viso4ka...
A kfi sladuri pr0puskame tyi
и сега, кво , дранишли ме а? не бе, шегувам се (а, и ниските са злобни)
били сме слобни?!Мила,нещо си със грешка или просто се дразниш.Изобщо не сме злобни (повечето) има много сладки,дребнички момичета![]()
![]()
![]()
minion4eta vinagi 6te sa na moda.... nali znae6 4e skupite parfiumi sa v malki opakovki.... ni6to li4no za visokite
.... no vsi4ko ot 4oveka
![]()
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от LO6IQ
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Първоначално написано от :DDD
Aз пък си падам по високи мъже. По-високи от мен или поне колкото мен. А аз не съм ниска.Бе да им какво да ме гушка,а не да ми е до кръста или да се прегърбвам като го целувам.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up