- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниски и високи :) главно към момчетата
Едит
Не мисля, че има особено значение, важен е характерът.
wtf
Аз съм висока 1.60 и съм си супер яко гадже.Искам само да добавя, че не само сред ниските момичета има по-закръглени или дебели и т.н. И сред високите има такива... Но...,хайде нека да чуем и други мнения!
Предпочитам високите с малки дупета,готин характер....![]()
Incomplete..........
da ti kaja vsqka viso4ina si ima svoq 4ar
Аз няма да изпадам в подробности но по напред го казаха
джобните гаджета рулз защото повечето момичета които са нискки развиват някакъв комплекс и стават некви нахаканикоето много ме кефи
ох бате малко останаха като тебеПървоначално написано от ziky
Високите мацки ме кефят, защото аз съм ниска. Не че ниските не са готини, но не ме привличат толкова.И в жените търся чувството, че аз съм мъничкото и беззащитно същество.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Vapreki 4e temata e ot 2006 6e kaja 4e tai kato sam 185 nqma da mi e got da se navejdam seki pat za da siceluna gadjeto zatva 6e kaja visoki(za uto4nenie ne 6ta kaki)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това звучи смешно, осъзнаваш ли? Ти самият не си много висок за мъж, а искаш мацка 1.80...Първоначално написано от bloodranger
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мисля, че искаше да каже , че иска нещо, което да е над 165 и тн..т .е. не миньонче![]()
Предпочитам ... уф няма да казвам,че попадийката е до мене и чете всички... АУЧ!
-Стига ме удряй,ма!
АУЧ!
уф...то бива нелна жена ама чак пък толкова....
АУЧ!!!
-Престани да използваш този тиган,после ще ми правиш картофки в него.
АУЧ!!!
Лелее само докато напиша този пост и ми се появиха няколко цицини...![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
visokite ispukvali pove4e dobre... ni6to 4e edna biv6a be6e super niska i slabi4ka, ama ispukva6e mnoooooooooogo sred ostanalite... nqma momi4e v daskaloto koeto da i se opre po grudna obikolka, no neeeeeeeee tq ne ispukva, izob6to ne ispukvaПървоначално написано от CutiE
niskite bili po-sladi4ki... pfffff da ako za visoka se priema kato 1 priqtelka koqto e po visoka ot mene ni6to 4e sum 185 da, niskite sa mnogo po sladi4ki ot takiva kobili kato neq, ama ako prieme za visoki 175 togava purvata mi averka gi bie i niski i visoki i sekvi
no nai-si me radvat normalnite, kato sega6nata mi priqtelka, a i opredeleno tq ispukva nai-mnogo ot si4ki zaradi oblekloto i durjanieto si, a i nai si me radva ne samo zaradi tva, a i 6tot neq si q obi4kam i se razbirame idealno
za spravka moga da pusna po nqkoq snimka, ako nqkoi iska, za da shvane za kakvo govora
abe sredna ruka nito da e tvurde niska nito da e tvurde visoka takava edna s hubavi kraka naperena i s hubavo lice i takiva si harevam az
nvm
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Да не са по-ниски от 1.70 е добре... но не е това най-важното![]()
Ниските са много сладки, но и високите не са за пренебрегванеВсе пак в никакъв случай по-висока от мен(182-3+)
Аз съм 1.65 и не мога да определя към коя част спадам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Към тая на идиотите.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Хехе знаех си,демек към твоятаПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
az sam za niskite i sladki minion4eta
Деца, записвайте си, така звучи идиот, който се опитва да ме затапи.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Сам си го просишПървоначално написано от muhlqsal 4orap
и не съм идиот,ок
![]()
Мм явно си си патила от ниска мацка че да мислиш така...тва не е вярно аз съм ниска и до са не съм убила никой... а и кво се опитваш да кажеш? Че вискоите са мили и скромни? Повечето вискои мацки които познавам са кучки... не искам да обиждам никой от форума но е така..Първоначално написано от SeXyTo_f
ми харесвам момичета който са на половината на главата ми за да са ми по удобни за целувкитрудно ми е да се навеждам..имам проблеми с гърба...по собствени причини които няма да ги кажа
всеки си има свойте вкусове...абе накратко..половин глава под мене
![]()
![]()
![]()