.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    ffffffff_4eto
    Guest
    аз съм 160см и съм 48кг
    повечето ми приятелки са по-високи от мен, но са някви надути пуйки
    аз съм злобно само като се ядосам ,иначе не

emi az sum visoki4ka i e po dobre mom4eto da e po visoko ot momi4eto(spored men de)!

Guest
    4estno kazano hi4 ne mi puka dali sa niski ili visoki

Guest
    добре, защо делите само на ниски и високи, няма ли средно? според вас 165 към ниските ли спада? аз съм толкова и не смятам, че съм ниска, по-скоро среден ръст. и тва е най-якото, щото хем мога леко да се прегърбя и да изглеждам нисичка, хем да се изпъча и на 2-3 см ток или подметка, дето исобщо не се забелязва, всички ме взимат за висока

Guest
    Според мен не зависи от височината ама все пак да е не повече от 15-20см по ниска от мен, а по по-високи не си падам.

различно е,както някои казаха за всеки влак си има пътници!Понякога високите са много по сладки от "джобните"гаджета,поняко а ниските са по сладки от високите

abe ne mislq 4e na pi4ovete im puka dali sym niska ili visoka vajno e dupkata mi da e 6iroka !!!! (za analnata stava duma) ;};};};};}

im back for my crown... bitches$ss bow down

Guest
    phahaha bili po sladki..... po niskite sa nrkfi kasokraki i nabiti jujeta i sa nekfi nahakani i zlobni oba4e kat mu tresne6 edin 6e mul4i po dobre nqkfa qka kaka 1,70,75 e tfa e jena s dulgi kraka abe...kfo da si govorim da ste 4uvali za niski momi4eta manekenki ne?? AREEE JUJETAA DA GO DUHATE I MN ME DRAZNIITEEEE TYPI JUJETAAA ARE MREETE

P.s Pavel ot sf

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Пхахаххахах Джуджета ти си луд бе за ко ми е неква кобила 10 м и 58 см глупости маркуч докато едно джобно по нормално гадже си е къде къде по приемливо пък и ще е по подвижна ако ме разбираш с една дума за мен по нисичките са по сладки и с по хубави дадености оставете че манекенките са високи те трябва да рекламират дрехи
    Лично мнение някои да не каже нещо!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    добре, защо делите само на ниски и високи, няма ли средно? според вас 165 към ниските ли спада? аз съм толкова и не смятам, че съм ниска, по-скоро среден ръст. и тва е най-якото, щото хем мога леко да се прегърбя и да изглеждам нисичка, хем да се изпъча и на 2-3 см ток или подметка, дето исобщо не се забелязва, всички ме взимат за висока
    И аз съм 1.65,средна работа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    abe ne mislq 4e na pi4ovete im puka dali sym niska ili visoka vajno e dupkata mi da e 6iroka !!!! (za analnata stava duma) ;};};};};}

ТЪПА КУРВА СИ МА МИРИЗЛИВ ГЪЗ !!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ooo az si padam po mom4eta gigant4eta ako nqma 1.80 za mene ne e mom4e e buzik de ... da ne se obijdat po nisi4kite...no da ot 1.80 nagore nai gi haresvam e ne i 2.10 no se pak 1.80-1.90 sa superrr a pak ina4e poznavam edno mom4e koeto e po nisi4ko ama si pada po po visoki momi4eta i e hodil s takiva i izob6to ne mu puka i qvno i na mackite ne im puka BTW smqtam 4e ot 1.65 za niski momi4eta , nagore do 1.70 sa sredni i sled tva ot 1.70 nagore sa viso4ki , az sum si 1.70-1.71,2 ako se poizpu4a i mi e mn dobre ne me kefqt nqkvi djudjenca i pri tva naistina sa si zlobni4ki
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз си харесвам по ниски и сладки не ми харесват такива дет са 1 глава над мен
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си