- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще са ви изпитите?
така, къде ще ви се проведът изпитите...в кои училища и в коя зала? (за седмокласници говоря)
Аз по литература (утре) ще съм в 149 СОУ - Зала 8
И по математика АЕГ "Томас Джеферсън" (2ра английска гимназия) - Зала 3
Пожелавам на всички ви МНОГООО КЪСМЕТ! (дано се падне "по жицата"![]()
---
Bel-1-va AEG-zala 14
Matematika-31-vo Ivan Vazov zala 8-ma kysmet na vsi4ki!!!![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
po Bel(utre) sym v 31-vo zala 4
a v petyk po matematika sym v 1va Aeg zala 14
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
е повечето дето сте писали сте в мойто училище - 31 (то май вече е бившото ми училище обаче още не съм свикнала с мисълта). Мене ме разпределиха в 23 и на двата изпита.
Дано наистина е "По жицата"![]()
![]()
![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ами аз съм в 131 зала 5. И двата изпита
Ако някой от форума ще е там-да се запознаем,да се успокоим взаимно.Ако някой ме разпознае-Утре ще съм с тениска на Nightwish.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Еее, най-накрая да чуя нещо познато...Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Мила, няма да ти хареса особена тфа даскало...По скоро прилича на барака....![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ах, какво хубаво беше в 7ми клас..Какво ли не бих дал това време да се върне
Az bqh v 14-to zala 7 po literatura
po matematika-14-to zala 9
Аз съм от Варна, така че: днес бях в ОУ "Г.С. Раковски" иначе казано в сградата на VЕГ, а в петък съм забутана в у-ще в нааааааай-крайния квартал на града, т.е. ОУ "Софроний Врачански"
Ам аз уча в 1АЕГ...на кой етаж е тая зала 14 знаеш ли?...може да ти напишем пищов с формулките върху някой от чиноветеПървоначално написано от strawberry
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И на мен изпитите ми бяха във 2ро на Бъкстон =)
П.П. 149 СОУ ми е на 2 крачки (сигуно си от Овча Купел)![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.