- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нз как да го забравя
Predvaritelno blagodarq za mneniqta vi![]()
Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momicheNemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq
![]()
![]()
![]()
Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!
napulno sum suglasnaПървоначално написано от sexy_dizzy
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mn mi se iska da vqrvam v poslednite ti dumi za tva che shte se vyrne pri men i t.n,no ne vqrvam.Dnes go vidqh da se pregryshta s drugo momicheПървоначално написано от sexy_dizzy
No dori i da se vyrne,nz kakvo shte pravq kak shte sym sigurna che nqma da postypi po syshtiq nachin i nqma da me zareje zaradi druga
![]()
Не си заслужава да се тровиш заради некъв пикльо,който не знае какво иска и е още пубер!
Значи напълно те разбирам.За да го забравиш ти предлагам да не мислиш за него да си намериш някакво друго занимание.Пък поогледай се-наоколо има толкова много момчета.Щом сте скъсали значи вие не сте един за друг,а това означава , че и ти ще намериш подходящия,просто малко трябва да изчакаш.Ако те обича истински той рано или късно ще разбере че ти си момичето за него и ще се върне!!!Но ако толкова държиш отново да се съберете ще ти дам един съвет-не допускай да те забрави!!!!!
Е, пробвай и двата начина току виж подействат!!![/list]
Еми заслужава да го забравиш, дейба и глупакане съжалявай за него
Ангажирай си ума с нещо...
Mnogo vi blagodarq za mneniqtaDo nqkyde mi pomognahte
![]()
ще ти кажа моята рецепта за преодоляване на мъката-всичко е въпрос на нагласа,казваш си че живота продължава,че не е единствения и че няма никаккъв смисъл да хабиш енергия и мисли по някои които не ти отвръща на чувствата...
Da ne ti puka za toq,pi4ove kolkoto 6te6...Ako pojelae da se varne pri tebe az te savetvam da ne go prieme6,za6toto nqma smisal da se naranqva6 dopalnitelno... JIveI sI jIvoTTA i mu se KeFI MaksImALnOOO..![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
mila, 1-2 sedmici sa naistina mnogo malko vreme za da zabravi6 4ovek, koito tvurdi6 4e si obi4ala, qvno 4oveka ne te e zaslujaval, taka 4e izob6to nedei da se nervi6. Bila sum v su6tata situaciq i mi trqbvaha 2 meseca za da spra na mislq po 24 4asa na den - misleh samo po 23 xaxaxtaka 4e prosto ne misli za nego i vsi4ko 6te se podredi kakto trqbva
![]()
Ami sorry ako te naranq ama toi ne te e obi4al istinski stom se e zahlasnal po druga.Vremeto lekuva vsi4ki rani.Ste nameri6 drug,priemi 4e toi ne te za6lujava.dano tova ti pomogne gore glavata
Първоначално написано от lq_lq_f
Nameri si drug i sled 2 sedmici 6te go zabravi6 toa plujek!![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ РАЗДЯЛАТА ВЪПРЕКИ БОЛКАТА ВЪПРЕКИ СЪЛЗИТЕ
НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СТРАДАШ ЗА НЕГО !
ПОКАЖИ ЧЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО И ЧЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕН!
това съм си го залепила като девиз на вратата отвътре и винаги си го гледах и помага!
I az sam vav sashtoto polojenie i az nemoga da si izbiq momcheto s koeto skasah predi 1 meseci vinagi kogato me pogledne pone zamalko az se raztapqm
iskam si go otnovo no znam che nqma da e taka:{i toi haresva drygo momiche
![]()
![]()
Първоначално написано от maily
![]()
Абе не че нещо ама що на краткотрайното увлечение му викате любов?
a be maina zapomni hubavite momenti kefi se![]()
i zabravi lo6ite ( ako ima de :P )![]()
radvai se za negoza tova 4e e shtasliv dale4 ot teb
![]()
![]()
felacio za si4ki
Просто ще трябва да се надяваш да го забравиш защото това може би е било първото момче което си обичала...Аз също се мъча да забравя единствената си любов защото му изневерих...скъсахме за 7 месеца и пак тръгнахме...Мислех че с времето ще го забравя но напротив,колкото повече дни изминаваха толкова по силни ставаха чувствата ми към него...Е в краина сметка сега пак сме разделени и на мен ми е цифра кофти но какво да направя че има интриганти които само искат да скъсаме и сега са му наговорили че сам се целувала с друг...Тои естествено повярва защото вече съм мъ изневерявала де...Сега само се надявам отново да ми прости(не че има за какво де защото аз с никои не съм се целувала) и пак да се сдобрим защото явно никога няма да го забравя...
Съгласна съм.Щом го е направил е глупак и не може да разбере,че пропуска нещо важно за него-човек,който го обича и отива при 'неопитоменото' тепърва да се бори за нея.Смятам,че е глупак.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Big kazala samo 4e toi iska ne6to novo...pove4eto mom4eta sa taka...nedei da tuji6 za tozi idiot nqkoi den 6te sujanqva (ako ima surce vob6te) i 6te razbere kakvo e izgubil...toi e tupakПървоначално написано от lq_lq_f
![]()
Abe zareji go toi e tupak...mn mrazq takiva hora...no vse pak ti go e kazal v o4ite de...Първоначално написано от lq_lq_f
Abe zareji go hvani si nqkoi na puk na nego![]()
![]()